Brahms: Ein deutsches Requiem

eventet sluttede

Brahms: Ein deutsches Requiem

Billetter fra DKK 100,00

Sted

Dato

10 nov 2019 kl. 16:00 - 18:00

Beskrivelse

Johannes Brahms: Ein deutsches Requiem er på én og samme tid et stort og pompøst værk, inspireret af barok-komponister som Bach, Händel og Schütz, og et inderligt og meget personligt stykke sørgemusik, der rækker ud til det inderste i medmennesket.

Brahms skrev sit requiem i årene mellem 1865-68. Værket er formentlig inspireret af to dødsfald, Brahms mistede først sin nære ven og mentor, komponisten Robert Schumann, og siden sin mor.

Brahms ønske var at skrive ”en slags tysk requiem”, har han fortalt i et brev til Clara Schumann, og som tekst brugte han derfor ikke, som traditionelt, den latinske tekst fra den katolske liturgi, men bibelcitater fra den tyske bibeloversættelse.

Selv havde han fundet trøst i de dele af teksten, der handler om, hvordan de efterladte oplever døden, og hans værk kom til at handle om, hvordan man finder mening i livet, selv om man ved at man selv - og dem, man holder af - skal dø.

Værket er, hvor selvmodsigende det måske end lyder, et opløftende requiem, ment til at trøste de efterladte.

Værket opføres i den såkaldte Londoner-version for kor, to solister, firhændigt klaver og pauker.

Solister er Iben Silberg, sopran, og Teit Kanstrup, baryton.

Ved flyglet sidder Jørgen Ellegård Frederiksen og Susanne Skov

For den musikalske ledelse står Torben H.S. Svendsen.

Lokation

Helligaandskirken Helligaandskirken, Niels Hemmingsens Gade 5, 1153 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .