Brahms: Ein deutsches Requiem

eventet sluttede

Brahms: Ein deutsches Requiem

Billetter fra DKK 100,00

Sted

Dato

11 nov 2019 kl. 19:30 - 22:00

Beskrivelse

Johannes Brahms: Ein deutsches Requiem er på én og samme tid et stort og pompøst værk, inspireret af barok-komponister som Bach, Händel og Schütz, og et inderligt og meget personligt stykke sørgemusik, der rækker ud til det inderste i medmennesket.

Ved tre koncerter opfører Birkerødkoret værket i den såkaldte Londoner-version for kor, to solister, firhændigt klaver og pauker – en sjældent opført version, som fortjener opmærksomhed.

Brahms’ kammermusikversion af Ein deutches Requiem gør ikke værket mindre, men den tydelige dialog mellem klaveret og koret får værket til at klinge anderledes og kaster lys på de mere intime sider af det smukke værk.

Brahms ønske var at skrive ”en slags tysk requiem”, og som tekst brugte han derfor ikke, som traditionelt, den latinske tekst fra den katolske liturgi, men bibelcitater fra den tyske bibel-oversættelse. Han valgte tekststeder, han selv havde fundet trøst i, og hans værk kom til at handle om, hvordan man finder mening i livet, selv om man ved, at man selv – og dem, man holder af – skal dø; han skrev et opløftende requiem.

Solister er Iben Silberg, sopran, og Teit Kanstrup, baryton

Pianister er Susanne Skov og Jørgen Ellegård Frederiksen

For den musikalske ledelse står Torben H. S. Svendsen

Lokation

MantziusLive MantziusLive, Johan Mantzius Vej 7a, 3460 Birkerød

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .