Brainy Breakfast: Designtænkning for ledere og medarbejdere

Dmjx - Creative Maker Space, Emdrupvej 72, 2400 København

Fire tirsdage i november kan du spise morgenmad, mens Kirsten Bonde Sørensen gør dig klogere på Designtænkning.

Forløbet henvender sig både til ledere og medarbejder, der ønsker at blive mere skabende og innovative. Designdrevne virksomheder har bevist, at design er en succesfuld investering, men designtænkning handler om mere end bundlinje. Designtænkning repræsenterer en anderledes kreativ og skabende tilgang til verden, dit arbejde, din virksomhed og dit liv. Det handler grundlæggende om at være mere kreativ, at ’se’ og skabe flere muligheder, være mere eksperimenterende og blive bedre til at agere i kompleksitet og forandring. Trænger du til at få vendt tingene på hovedet og se dem på ny? Lær at redefinere problemstillinger, og bliv klogere på værdien af designkompetencer i arbejdslivet og i privatlivet. Dagene introducerer til forskellige felter inden for design og i et anvendelsesorienteret format, hvor teori og praksis kombineres.

Underviser: Kirsten Bonde Sørensen, designer, MA, ph.d. og tidligere lektor i strategisk design, Parsons New School of Design, Paris. Docent/ Forskning og Viden, Danmarks Medie- og Journalisthøjskole

Tirsdag d. 5.11: Designtænkning – en anderledes tilgang også til forretningsudvikling
Tirsdag d. 12.11: Servicedesign – empati og forståelse for mennesker i systemet
Tirsdag d. 19.11: Designtænkning på individplan – redesign dit liv, dit lederskab, dine værdier
Tirsdag d. 26.11: Co-creation – at skabe sammen, fremtidens lederskab?

Vær opmærksom på at det er et samlet forløb. Det er ikke muligt kun at købe adgang til enkelte dage. Men bliver du forhindret i at deltage én af gangene, så tag kontakt til os, så hjælper vi med, at du stadig kan følge med trods fravær. 

Dagene forløber:

8.00-8.15 Forsyn dig med brød og kaffe/the

8.15-9.00 Første del af indlæg

9.00-9.15 Kaffepause og networking.

9.15-10.00 Anden del af indlæg

Evt. frivillig networking

Hele forløbet koster 300 kr. plus moms. Din tilmelding er bindende.

Om DMJX - Kurser & Videreuddannelse
DMJX kurser og videreuddannelse gør ca 2000 kursister bedre til deres arbejde hvert år. Vi udbyder kurser indenfor kommunikation, visuel kommunikation, journalistik og SoMe og har masser af events året igennem, som skal inspirere til at handle, skabe og gøre. Det vil vi anspore til gennem brainy breakfast, masterclasses, hackathons, co-labs og gå-hjem-møder. Tag endelig fat i os her, hvis du har en idé til et arrangement. Og kig nærmere på vores kursusudbud her.


Tilmeld dig DMJX-nyhedsbrev her, for at høre mere om arrangementer, der inspirerer dig til at gøre noget selv.