Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Branchemøde: FREMTIDENS KULTURLIV

Afholdt event

Branchemøde: FREMTIDENS KULTURLIV

Fra Gratis

Sted

Dato

13 dec 2021 kl. 12:00 - 22:00

Beskrivelse

Branchemøde: FREMTIDENS KULTURLIV

Hvad lærte kulturlivet egentlig af nedlukningen? Og hvilke nye initiativer har relevans og fremtidigt potentiale til at styrke kulturen?

Dansk Kulturliv og Wonderful Copenhagen inviterer centrale aktører fra kulturen og idrætten til branchemøde i anledning af årsskiftet på Langelinie Pavillonen i København, mandag den 13. december (kl. 12.00-22.00) 

På tværs af det strategiske ledelsesniveau skal vi samles for at lære af den udvikling, der opstod under nedlukningen. Gennem diskussioner og erfaringsudveksling skal kulturlivet finde løsninger og initiativer til at styrke organisationer såvel som branchen i de kommende år. Og du og din viden skal naturligvis repræsenteres!

Et centralt fokus for branchemødet bliver, hvordan nye initiativer, skabt under nedlukningen, kan udvikles til bæredygtige forretningsmodeller og skabe værdi for kulturen og idrætten på både kort og lang sigt.

Overalt er der gjort mange spredte erfaringer med nye formater og hybrider mellem live og online, publikumsudvikling og nye målgrupper samt skabt potentiale for datadrevet forretningsudvikling. Der er behov for en fælles indsats, samlet opsamling og kvalificering af hvilke nye initiativer, der rummer økonomisk bæredygtige muligheder – også i en virkelighed uden corona.

Branchemødet er et frokost-til-aften-arrangement, hvor der er plads til vidensdeling, netværk samt at hylde branche-kollegaer og den store indsats, der er lagt under nedlukningen – og hvor der opbygges ny viden i fællesskab.

Lokation: Langelinie Pavillonen, Langelinie 10, 2100 København Ø
Tid: Mandag den 13. december 2021 (kl. 13.00-22.00, dørene åbner kl. 12.00) 

Deltagelse i branchemødet er gratis (dog 500kr i no show fee).
Begrænset antal billetter – så tilmeld dig hellere i dag end i morgen.

Find program og mere information på: https://danskkulturliv.dk/det-... 

Udover at der er krav om at kunne fremvise coronapas på Langelinie Pavillonen, så opfordrer vi alle til at møde op med en frisk og negativ corona-test i hånden, for at undgå smittespredning.

Lokation

Langelinie Pavillonen Langelinie Pavillonen, Langelinie 10, 2100 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .