Brancheseminar

Brancheseminar

Fra DKK 125,00

Sted

Beskrivelse

Fiktionen afspejler virkeligheden, eller gør den? Familien er hovedtemaet på dette års Svend Filmdage, og på dette seminar sætter vi fokus på, hvordan forskellige grupper af danskere er repræsenteret, når vi ser en familie i danske film og serier. Er familierne lige så brogede og forskelligartede som i virkeligheden, eller er der en tendens til, at hvis et familiemedlem tilhører en minoritet bliver det temaet for filmen og italesat? Kan alle danskere genkende sig selv, når de sætter sig i biografsædet eller foran TV-skærmen?


I samarbejde med Det Danske Filminstitut, Creative Europe Desk MEDIA, og Svend Filmdage inviterer Den Danske Filmskole til et brancheseminar i Svendborg, hvor vi ser på sammensætningen af danske familier i fiktionen.

På seminaret vil vi tale om, hvordan de kunstneriske kræfter forholder sig til repræsentation og diskutere, om der er behov for en større bevidsthed om at inddrage den mangfoldighed, som virkelighedens danske familie består af, både i forhold til køn, seksualitet, etnicitet, handicap, alder og andet.

Seminaret bliver modereret af Diversity Manager Fahad Saeed og deltagerne er blandt andre Filmkonsulent Lotte Svendsen (DFI), Filminstruktør Tone Ottilie, Filminstruktør Patricia Bbaale Bandak, kommunikationsmedarbejder Sarah Glerup, Rektor Tine Fischer (Den Danske Filmskole) m.fl.

Brancheseminaret finder sted i forbindelse med prisuddelingen SVEND –Hele Danmarks Filmpris 2022 i Svendborg.

Lokation

Borgerforeningen Svendborg Teater Borgerforeningen Svendborg Teater, Ramsherred 4, 5700 Svendborg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Anbefalede events
Events du har kigget på
Oplev Mere