Brand New Tuesdays 3 - featuring Rune Glerup

eventet sluttede

Brand New Tuesdays 3 - featuring Rune Glerup

Billetter fra DKK 50,00

Dato

18 feb 2014 kl. 20:30 - 22:30

Beskrivelse

Athelas Sinfonietta åbner året med det tredje indslag i koncertrækken Brand New Tuesdays - platformen for spritny kompositionsmusik.

Denne aften udkommer ensemblets cd "Dust Encapsulated” med værker af Rune Glerup (f. 1981). Han fremhæves som en af sin generations mest personlige og originale komponister og er i øvrigt kunstnerisk konsulent for Athelas.

Hør Athelas opføre Glerups ”Dust Encapsulated", "Divertimento” og "Sonata in seven Movements".
Ensemblets franske chefdirigent, Pierre-André Valade, står på podiet ved koncerten.

På Brand New Tuesdays-koncerterne afsøger Athelas nye, spændende spillesteder. Vær med, når ensemblet for første gang indtager Koncertkirken i hjertet af Nørrebro. Et akustisk enestående rum med højt til loftet og stemningsfuld belysning.

Efter tonerne inviterer vi jer til at blive hængende og få en uformel snak om værkerne med aftenens musikere og komponist. Musikken krydres med fængende videoindslag og kolde øl fra Koncertkirkens bar.

Se mere her eller på her.

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .