spring til hovedindhold

Brass Riot (DE) + Dane TS Hawk Triovirat with Sternberg

Brass Riot (DE) + Dane TS Hawk Triovirat with Sternberg

Fra DKK 90,00

Sted

Dato

03 dec 2023 kl. 15:00 - 18:00

Beskrivelse

INDIGNATO! afrundes med sus i skørterne og sax-attack, når Dane TS Hwk Triovirat + Sternberg samt Brass Riot sætter ild til din eftermiddag.


PROGRAM SØNDAG 3/12

14:30 Dørene åbner

15:00 Dane TS Hawk Triovirat
+ Sternberg

TS Høeg: altosax/keyboard/vox
Kristian Tangvik: tuba
Oliver Laumann: drums
Sternberg: vox

Den flerkunstneriske veteran TS Høeg og det til stadighed livlige fænomen udi både digtning og musik har som saxofonist og komponist en trio med to yngre udfarende talenter fra det spirende københavnske musikmiljø, der i disse tider hver især markerer sig som både respektive bandledere og flittigt benyttede sidemen i skikkelser af den bevægelige tubaist Kristian Tangvik og den behændige trommeslager Oliver Laumann.
Denne T(emmelig) S(vedige) trio spiller en smidig og spændstig form for ny jazz, hvis ubesværede udtryk bevæger sig frit mellem det såvel u- som velkendte med masser af rytmik, tematik og øjeblikkets improvisation.

Der kommer sus i skørterne og vind i bukserne, sådan som de 2 performancedigtere TS Høeg & Sternberg efter mange års virke ved, hvordan enhver skrå scene skal indtages med bevægelse i mere end en forstand, eftertænksomme, funky-fygende og sprælske ord og ikke mindst ledsaget af akustisk/elektronisk lyd for nogle eller bare musik for andre, om den så er stenalderisk eller futurisk swingende …

Kl. 16: Brass Riot (DE)
Den tyske trio Brass Riot demonstrerer øredøvende mod klimaforandringer og manglende politisk handling med vred blæs og buldrende live-energi. Under sommerens Copenhagen Jazz Festival leverede de et brag af en koncert i Pumpehusets byhave, da de ankom med det spritnye album “Never Acting Story” (Fun In the Church, 2023) i ryggen.

Constantin von Estorff (sax), Simon Sasse (trommer) og Carl Weiß (sax) havde spillet sammen siden deres skoletid i Lüneburg, inden de blev til instrumentaltrioen Brass Riot. Det, der startede som gademusik, blev gennem gruppens engagement i politiske initiativer som Fridays-For-Future og optrædener ved utallige demonstrationer til den efterspurgte gruppe. Navnet Brass Riot refererer først og fremmest til blæsermusik, men har en dobbeltbetydning. “Brass” betyder vrede på tysk, hvilket passer perfekt til den unge, energiske trio.

Musikalsk bevæger Brass Riot sig i spændet mellem melodisk ska-pop à la Madness, Lounge Lizards’ falske jazz og nutidig ravebrass-musik som hos MEUTE, house og electro beats. At Brass Riot har formået at politisere deres lyd så stærkt gennem årene, på trods af al den fest, der følger med, og helt uden vokaler, er temmelig unikt.

- - -

INDIGNATO!
Jazz Club Loco kaster handsken og rykker ind i den genopstandne ’Bryggekælderen’, magasinet for kasseret litteratur under Islands Brygge Bibliotek. Over tre dage vil en række egensindige kunstnere med noget ekstraordinært på spil give os musikalsk og verbal balsam til sjælen i en tid, der kalder på efter- og omtanke.

Lokation

Bryggekælderen, Njalsgade 15 (gården), 2300 København S

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Anbefalede events
Events du har kigget på