Breema–kunsten at være nærværende

24 mar 2019 kl. 14:00 - 17:00

Soul Fitness , Skindergade 26 1. sal, 1159 København K

Breema er en praktisk, jordnær metode, der via berøring og bevægelse støtter forbindelsen mellem kroppen, sindet og følelsen (body-mind connection). Når vi er nærværende, kan vi berige vores forhold til os selv og andre og bringe mere mening og bevidsthed til vores hverdag.

Breema udøves fuldt påklædt på gulvet på et komfortabelt underlag. I de mange forskellige dynamiske bevægelser er der et samspil mellem giver og modtager (mutual support), der støtter fysisk fleksibilitet, vitalitet, mental klarhed og følelsesmæssig balance.

I denne workshop kan du lære Self-Breema øvelser og en enkel Breema behandling. Der kræves ingen tidligere Breema erfaring for at deltage. Workshoppen holdes på dansk eller engelsk afængig af deltagernes sprogkundskab.

Kursusledere: Birthe Kaarsholm er Breema instruktør og arbejder på Breema Centret i Oakland, CA, hvor hun har undervist og praktiseret Breema siden 2000. Hun er bevægelsesterapeut og er blandt andet uddannet indenfor Body-MInd Centering® og Laban/Bartenieff bevægelsesanalyse. Hun arbejder internationalt og kommer til Europa flere gange om året for at undervise i træningsseminarier i Breema.

Ulf Bräutigam i Örebro in Sweden. Han er uddannet Breema Instruktør på Breema Centret i Oakland, CA og har undervist internationalt siden 2009.

For mere information om Breema og tilmelding:

email: birthek@breema.com

www.breema.com
youtube.com/user/TheBreemaChannel

breema.blog

workshop

DKK 200,00 + DKK 19,99 gebyr