spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Bregnhøi/Agergaard/Toldam

Afholdt event

Bregnhøi/Agergaard/Toldam

Fra DKK 40,00

Sted

Dato

11 feb 2023 kl. 14:30 - 15:30

Beskrivelse

Live-tegning og Jazz

Ingen ved hvor det ender, når illustrator, Rasmus Bregnhøi, med sin finurlige og fantastiske tegnekunst begynder en fabulerende fortælling og illustrerer i en susende fart – live for øjnene af det fremmødte publikum.

Fra et blankt lærred vokser en historie frem af den blå luft, mens tonerne af Agergaards hyl og båt og Toldams klimpren og klapren, skaber et lydbillede, der danner stemningsunderlag og inspiration for den spirende tegnede fortælling.

Bregnhøj er en af Danmarks førende illustratorer og har blandt andet illustreret serierne om hunden IB og Betty for de mindste og tegneserierne om pigen Mira for tweens. Musikerne er toneangivende jazzmusikere, de henter inspiration fra både jazz, moderne kompositionsmusik og folkeviser når de sammen med tegneren improviserer sig frem til en levende fortælling i lyd og billede.


Rasmus Bregnhøj: Tegning / Simon Toldam: Keyboards, harmonika, klarinet / Thomas Agergaard: Saxofoner, fløjter

Arrangør

Vi skruer op for vinterferien med dansevenlig reggae, pophits, børnerave, klassisk musik og jazzbaskere for børn i alle aldre til Amager Børnemusikfestival. Bag festivalen står Kvarterhuset, Ørestad Bibliotek, Børnekulturhus Ama’r, Ørestad Bibliotek, Bibliotekshuset, Kulturhuset Islands Brygge, Kulturpiloterne og Teater ZeBU

Find billetter til festivalens mange koncerter og værksteder her på billetto.dk.

Musik er glæde og fællesskab - vi glæder os til at dele den med jer!

Amager Børnemusikfestival er støttet af Amager Øst Lokaludvalg, Amager Vest Lokaludvalg, Koda, Statens Kunstfond og Københavns Musikudvalg.


Lokation

Børnekulturhus Ama’r, Øresundsvej 8 B, 2300 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .