brenn. (NO)

30 apr 2020 kl. 20:00 - 23:00

RUST, Guldbergsgade 8, 2200 København

Den norske duo brenn. har en lang række anmelderroste koncerter og toneangivende festivaler. Nu er de klar til indtage scenen på RUST

Sidste år udgav de debutalbum, fik masser af airplay i norsk radio og spillede på toneangivende festivaler såsom Roskilde Festival samt Malakoff og Øyafestivalen i Norge. 

brenn. er et af de mest spændende nye navne på den nordiske musikscene lige nu. Hos dem er der ingen tvivl om, at rocken stadig kan være frygtløs, fri, uhøjtidelig og farverig – og de trækker på uforudsete referencer fra forskellige musikalske lejre. brenn. besøgte senest Danmark i efteråret 2019, og de er nu klar med to nye koncerter på dansk grund i foråret 2020.

Udover at have meget medvind i hjemlandet har brenn. også gjort sig bemærkede i Danmark. GAFFA spår dem en stor fremtid og har fremhævet dem som et af de udenlandske bands, der bliver store i 2020: ”brenn. ligner et par typer, der knap har lagt teenageårene bag sig, og samtidig giver den forfriskende ukonventionelle tilgang til skærende popmelodier et skud adrenalin til ungdommens nonchalance”

Det norske festfyrværkeri brenn. – bestående af Edvard Smith Save og Rémy Malchère Pettersen – har en mission: at redde rocken fra at falde uden for popkulturens rampelys, og have en fest med at gøre det. På blot to år har den unge duo fra Lillehammer opbygget et solidt renommé for deres inciterende liveoptrædener, der syder af energi, humor og følelsen af at være til stede. Efter flere Ugens Uundgåelige på norsk P3, anmelderrost debutalbum fra august og en nominering som ’Årets Livenavn’ til norsk P3 Guld, er de klar til at indtage hele Skandinavien, herunder Danmark. 

30. APRIL  – RUST, NØRREBRO