eventet sluttede

brenn. (NO) // RUST

DKK 135,00

Sted

Dato

05 maj 2022 kl. 20:00 - 23:00

Beskrivelse

BRENN. (NO)

Den energiske norske duo brenn. gæster til foråret RUST med deres nyudgivne anmelderroste album 'Vandrer på solskinn'. Med albummet viser de, at rocken kan være frygtløs, fri, uhøjtidelig og farverig på en og samme tid.

brenn. består af Edvard Smith Save og Rémy Malchère Pettersen. Deres mission er at redde rocken fra at falde uden for popkulturens rampelys og have en fest med at gøre det. Efter et hæsblæsende gennembrudsår i 2019 vender brenn. endelig retur til livescenen. Det gør de med albummet 'Vandrer på solskinn', som høstede intet mindre end 5 stjerner i GAFFA med ordene: "Hvis Nirvana og Pixies fik et kærlighedsbarn, der talte norsk, ville det være brenn."

Vandrer på solskinn følger op på debutalbummet ’Elsker’, som vandt det norske svar på en Grammy (Spellemann-prisen) for ’Årets Rockalbum’. Det var desuden et album, som kunne opleves live, da brenn. samme år gæstede Roskilde Festival med en koncert, som GAFFA beskrev som "absolut underholdenden".

Også GF Rock havde ros til duoens optræden og udtalte i deres 5-stjernede anmeldelse: ”Vi var ikke langt inde i koncerten, da jeg tænkte at dem her kommer man nok til at se på Pavilion i nær fremtid (...) Hold øje med brenn., dem havde jeg undervurderet, i hvert fald som liveband.”

Under nedlukningen har brenn. brugt tiden godt, og der er blevet lagt meget arbejde i udviklingen af et flot og vildt show. Edvard og Rémy udtaler:

"Vi har hatt snart to år til å drømme om hva vi kan finne på på neste turné, så det blir masse gøye greier på showene fremover."

Og ikke mindst lover de den samme energi og intensitet, som publikum blev fortrolige med i gennembrudsåret. Dette er altså en koncert, du ikke må misse! 

--------------------------------------

• Døre: 20.00 / Koncertstart: 21.00

• Billetter: 135 kr.

• Aldersgrænse: 18 år

--------------------------------------

Koncerten præsenteres i samarbejde med Tuborg

Arrangør

NØRREBRO SIDEN 1990

Lokation

RUST RUST, Guldbergsgade 8, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .