Event aflyst

Bring Your Baby // Maja Gry

DKK 100,00

Sted

Dato

26 mar 2020 kl. 11:00 - 13:00

Beskrivelse

Denne torsdag formiddag er Bring Your Baby i selskab med sangerinden Maja Gry.

Med en helt særlig sans for ordmagi på dansk, lukker Maja Gry sit publikum ind i et levende tekstunivers båret af hendes sjælfulde vokal. Sange om skøre mennesker, måner og den besynderlige kærlighed fylder et repertoire fyldt med ørehængere. Jazz, lydkunst og indiepop har influeret sangskriveren, der de seneste år har arbejdet i et tværkunstnerisk felt med digtere, dansere og filmmagere. Denne formiddag leveres sangene lunt og let i et intimformat tilpasset babyører.

Spotify: https://open.spotify.com/artist/3LJUmEXTUGovnMDKkbqVZ1?si=xXx55jpGS4GTV7xKwJANjQ
Web: https://www.loevehjerte.nu
Facebook: https://www.facebook.com/majagry/

Arrangør

Bring Your Baby er et koncertformat, hvor du som forælder bliver forkælet med musik for voksne, en babypasser og andet tiltrængt i din barsel.

Lokation

Kulturhuset Indre By Kulturhuset Indre By, Charlotte Ammundsens Pl. 3, 1359 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .