spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Britta Byström & Athelas Sinfonietta / Releasekoncert

Afholdt event

Britta Byström & Athelas Sinfonietta / Releasekoncert

Fra Gratis

Sted

Dato

21 mar 2023 kl. 16:00 - 18:00

Beskrivelse

Til marts udkommer det nye album Letter in April med musik af Britta Byström, indspillet af Athelas Sinfonietta med solisterne Anne Søe Ngoc og Maria Isabel Edlund.

Britta Byströms musik er karakteriseret af en sart elegance, disciplineret legesyge og en minimalistisk tendens til at skabe hele værker ud fra en enkelt akkord, en figur eller et tema. Hendes værker er præget af høje tonelejer og lysende klangflader, med bølgende melodier der synes at være opstået indefra.

Til de fire instrumentalværker på albummet, skrevet mellem 2011 og 2020, har Byström hentet inspiration fra litteraturen og kunstens verden, som f.eks. nordisk mytologi, Inger Christensens digte og Pablo Picassos surrealistiske malerier.

Udgivelsen er blevet til i samarbejde mellem forlaget Edition Wilhelm Hansen, pladeselskabet Dacapo Records og Athelas Sinfonietta, som i fællesskab inviterer til en fejring af det nye album i Havesalen i Musikhuset København.

Program
16.00: Velkomst og mini-koncert med værker fra det nye album
16.30: Artist talk med Britta Byström og forlægger Jonas Bille Gamkjær fra Edition Wilhelm Hansen
17.00: Der bydes på et glas og den nye CD vil kunne købes til særpris
18.00: Tak for i dag

Vi glæder os til at se dig!

Lokation

Musikhuset København, Vesterbrogade 59, 1620 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .