Spring til hovedindhold

Broderi under bøgen

Broderi under bøgen

Fra DKK 175,00

Sted

Dato

25 aug 2024 kl. 14:00 - 16:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Broderi Under Bøgen

Hvornår: 25. august kl. 14.00-16.00
Mødested: Under Bøgen i Kapelparken (I Kapellet i tilfælde af regn)
Billetpris: 175 kr. inkl. en forfriskning

Haven inviterer til en broderieftermiddag i selskab med Kris fra Følsomt Broderi. Eftermiddagen er for alle uanset forkundskaber og kræver blot, at du har lyst til at tage på en opdagelsesrejse i dig selv og brodere det hele ud. Naturen og fællesskaber har en beroligende, helbredende effekt på os. Derfor broderer vi denne eftermiddag sammen med andre under åben himmel.

Dagen tema er: ”Alle mine drømme og alle mine håb.”

Kris er fortaler for man broderer med fristing for derigennem at finde sit eget poetiske udtryk, og du vil blive guidet godt i gang med broderiet.

Undervejs vil der blive læst højt af litteratur, der passer til dagens tema.

Kom med til en eftermiddag under Bøgen (eller i kapellet i tilfælde af regn) i, hvor pulsen skal helt ned og hænderne i gang.

Med i billetprisen følger:

- 2½ timers workshop, hvor du bliver guidet i gang med broderiet, og der vil løbende undervejs være mulighed for at få hjælp til knudret garn, nåle der skal trådes og andre håndarbejds udfordringer.

- Broderimaterialer (nål, tråd, stof, broderiramme), som du kan tage med hjem.

- En rolig eftermiddag med andre, hvor der både er plads til snak og ro til fordybelse.

Om Følsomt Broderi

Kris Jensen broderer under navnet Følsomt Broderi (@foelsomt_broderi). En slags stoflig dagbog om håb, usikkerheder og transformationer.

Det er aldrig efter skabelon, men altid direkte fra hjertet. Kris holder løbende broderiworkshops med fokus på fællesskab og fordybelse, hvor deltagerne får lov til at tage på en lille rejse i sig selv og brodere det hele ud.

Arrangementet er en del af Samtaler under bøgen. Samtaler under bøgen er støttet af Roskilde Kommune, Puljen til kultur- og idrætsarrangementer.

Arrangør

Om Sct. Hans Have

Sct. Hans Have er en historisk, mangfoldig og rekreativ have, hvor havens inkluderende arbejdsfællesskab skaber noget væsentligt og værdsat, der giver anerkendelse og mental sundhed.

Smagfulde kager, robuste figentræer, et fint fejet strøg og en dejlig fælles frokost kan noget mere end at smage godt og skabe liv i haven. At være fælles med andre om at skabe noget væsentligt og værdsat er én af vejene til menneskers mentale sundhed.

Fonden Sct. Hans Haves formål er at fremme mental sundhed gennem natur, kultur og inkluderende arbejdsfællesskaber. Formålet er derudover at fremme afstigmatisering, recovery, rehabilitering og modvirkning af institutionsskader for patienter fra psykiatrien.

I hverdagen i haven lever vi dette fine formål i en række forskellige hverdagsopgaver. Køkkenet bager delikate blomsterpyntede kager, gartneriet stiklingeformere figentræer og giver inspiration til regenerativ havedyrkning.

Lokation

Sct Hans Have, Bistrup Alle 36, 4000 Roskilde

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Genbesøg events

Populære events

Nærliggende events

Events fra samme kategori