eventet sluttede

Broderi Workshop - I TRÅD MED FORÅRET 

DKK 375,00

Sted

Dato

06 jun 2020 kl. 14:30 - 17:30

Beskrivelse

I TRÅD MED FORÅRET 

Har du lyst til at lærer at broderer eller drømmer du om at komme mere i dybden med et motiv?
Så tilbyder LEERBAEK i samarbejde med I TRÅD MED VERDEN nu en workshop med udgangspunkt i FLORA DANICA motiver. 

Workshoppen finder sted i forbindelse med I TRÅD MED VERDENs pop-up shop i butikken på Tyrolsgade 7, 2300

TEKNIK: Det vil være muligt at vælge mellem tre blomstermotiver. Med udgangspunkt i det selvvalgte blomster motiv, vil du blive introduceret og fortrolig med grundlæggende sting. Der vil være undervisning i billedeopbygning gennem forskellige virkemidler. 

UNDERVISNING: Underviserer er ITMVs designer Rebecca Caroc samt to kvinder fra vores værksted i Urbanplanen. Gennem et forløb hos ITMV har de udviklet sig til dygtige brodøser der nu skaber nogle af ITMV’ smukke bærerdygtige produkter. De er nu så gode at de glæder sig til at lærer deres viden videre. 

PRIS: I prisen er der inkluderet: Udvalg af motiver i forskellige sværhedsgrader. Materialer til det valgte motiv. Kompetent undervisning og vejledning under kurset, da der vil være en erfaren designer samt assistenter delt ud på 6 kursister. 

TID & STED: 06.06.20 // 14.30-17.30 // Tyrolsgade 7, 2300

På stedet vil der være mulighed for at købe en ramme, så du kan gå hjem med et færdigt produkt. Vi glæder os til at broderer foråret i gang med dig!

Arrangør

LEERBAEK er en designvirksomhed der designer alt indenfor plante-interiør. Virksomheden holder til i lokalerne på Tyrolsgade 7, 2300 - her afholdes workshops, foredrag og pop-up shops. 

Lokation

LEERBAEK LEERBAEK, Tyrolsgade 7, 2300 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .