Log ind / Opret

BROKEN HAND CHARITY RELEASE + KNOCKOUT SALLY + WHY GO

08 mar 2014 kl. 20:00 - 23:59

Lygten Station, Lygten 2, 2400 København NV


I samarbejde med Lygten Station og Bispebjerg Lokaludvalg

RELEASEPAKKE bestående af en Broken Hand Charitys nye T-shirt, en billet til vores show på Forbrændingen og den nye CD samt entré for 100 DKK - det satme et godt tilbud!

BROKEN HAND CHARITY

Efter en rum tids venten er Broken Hand Charity klar med endnu en killer skive. Denne gang er der gjort mere ud af detaljen, og fra de der har hørt prøvemix kan vi erklære at kvaliteten bliver i særklasse - og det er Emil Buus Sauer fra Grizzly Sauer Studio som har været troldmanden med knapperne.

Broken Hand Charity har tidligere lavet albummene Simplified Symphony i 2011, som blev kåret til at været månedens EP i Metal Hammer i Tyskland. Det resulterede i at bandet har fået en del medvind i tourkalenderen i netop tyskland.

Efter nogle spændende oplevelser på diverse spillesteder i ind og udland var bandet ikke langsomme til at smække endnu et album sammen, Democrusade, i samarbejde med Fredrik Lunneborg fra Prime Cut Audio i Stockholm - EP'en blev rost af anmeldere i diverse magasiner.

Democrusade åbnede op for en masse gode oplevelser for bandet, der blandt andet ramte MAU Club i Rostock, Amager Bio og tillige var med i programserien "Fangerne", hvor bandet var det første, såvel som det sidste, til at spille en plænekoncert i fængselsgården.

I 2013 blev der skiftet ud i bandet, hvor Brian Aherne trådte ind og er i dag en fast del af den musikalsk stærke kvintet.

Der er store forventninger til at Broken Hand Charity smider skiven på gaden og bandet smider en skive og t-shirt til hver gæst der kommer til release festen med en billet fra denne side.

www.brokenhandcharity.com

www.facebook.com/brokenhandcharity


KNOCKOUT SALLY
I Hillerød – sommeren 2009, startede bandet Knockout Sally. Hvert medlem havde en forkærlighed for forskellig musikgenre, som man hver kan finde elementer fra i sangene. Fælles var dog interessen for den brede Hard Rock-genre, og af denne blev de fleste sange bygget op. Enkelte numre nåede at komme på Knockout Sally’s demo, før bandet gik i opløsning, af en række grunde.

I mellemtiden har hvert medlem prøvet kræfter med andre bands og andre genre, for igen at samles i efteråret 13’, øve op på gamle numre, samt ny-skrevet materiale.
Imellem Københavns Hardcore- og Metalcore-bands skiller Knockout Sally sig ud. De nordiske-melankolske tekster er pakket ind i Amerikansk inspireret Hard Rock, som sætter festen i gang. En blanding af tunge riff’s og energiske rytmer pryder Knockout Sallys lydbillede, og kan sætte gang i publikums nakker, samt trang til fadøl og skrål.

https://www.facebook.com/pages/Knockout-Sally/291513757253?fref=ts


HUNGRY HELEN

Hungry Helen er et nyt dansk rockband fra København, der på denne aften vil spille sit første show nogensinde. Bandet er i sig selv ikke nyt, da tre af de fire drenge har spillet sammen i tolv år. Med tilgangen af forsanger Mathias, besluttede de i 2014 at starte bandet Hungry Helen.

Hungry Helen spiller rock - skrevet ud fra øjeblikkelige indtryk og tanker. Bandet har 90'er rock tilfælles, men også blues og funk er store inspirationskilder.

Hungry Helen glæder sig til at præsentere sine første sange og holde en fest for BHC
https://www.facebook.com/pages/Hungry-Helen/216926995169252

Billet

Salg lukket