spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Brøndby Camp hos Nyborg g&if fodbold (U7-U14)

Afholdt event

Brøndby Camp hos Nyborg g&if fodbold (U7-U14)

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

12 maj 2018 kl. 09:00 - 13 maj 2018 kl. 15:00

Beskrivelse

Brøndby Camps udvider og kommer nu også ud til jer!

I foråret 2018 vil Brøndby Camps ikke kun blive afholdt i Brøndby, men også ude omkring i landet, så vi kommer endnu tættere på jer!

Formålet med campen er at give børn en mulighed for at opleve, hvordan Brøndby IF's børnetræning er og ikke mindst være med i en hel weekend pakket med fodbold.

Hver camp foregår over én weekend med fodbold fra kl. 9:00 til kl. 15:00 både lørdag og søndag. Lørdag starter dagen allerede kl. 8:30, hvor der er mulighed for at afhente tøj.

Prisen for en weekendcamp er 899,- pr. deltager inkl. en tøjpakke + 2 billetter til en udvalgt Superliga-kamp på Brøndby Stadion.

Praktisk information
Praktiske informationer såsom mødested, omklædningsmuligheder og lignende vil blive sendt ud til alle billetkøbere i ugen inden campen.

Forplejning
Alle deltagere til campen får udleveret en drikkedunk. Der skal skrives navn på, så man har styr på den hele weekenden. Det er et meget hårdt program, og derfor er det vigtigt, at alle spillerne får masser af væske og hele tiden udnytter chancen for at drikke vand og fylde drikkedunken op. Prisen inkluderer frokost, frugt og saft begge dage. Skulle der være allergier, som gør, at der skal tages særlige hensyn til frokosten, skal dette meddeles ved billetkøb i kommentarfeltet. Vi vil derefter undersøge mulighederne og vende tilbage til jer.

Gruppeinddeling
Der vil ca. være 12 spillere i hver gruppe, dog med mulighed for afvigelse, hvis vi skønner dette kan højne det sportslige niveau.
Vi bestræber os på at inddele alle i grupper med spillere på samme niveau. Derfor ønsker vi at kende spillerens alder, antal år han/hun har spillet fodbold i klub, samt hvilken klub han/hun spiller for nu. Det er muligt at anmode om at komme i samme gruppe som sine holdkammerater eller venner, hvilket skal gøres under billetkøb i kommentarfeltet. Der kan dog være omstændigheder, der ikke muliggøre dette, f.eks. ved for stor aldersforskel.

Tøjpakken
Tøjpakken inkluderer en t-shirt, shorts, sokker og en drikkedunk. Tøjet udleveres ved indtjek første dag. Såfremt der bestilles billet senere end 14 dage før campstart, kan det ikke garanteres, at tøjet er tilgængeligt i den korrekte størrelse, ligesom vi ikke kan garantere at kunne nå at trykke tøjet. Dette vil i så fald ske efter camp-weekenden.

Det er muligt at købe navnetryk på tøjet. Vær opmærksom på, at hvis man vælger tryk på tøjet, kan dette ikke byttes, såfremt det ikke passer. Det er muligt at tage i Brøndby Shoppen inden bestilling og prøve tøjet.

Rabat ved flere camps
Deltager du i flere end én camp, kan du spare 200,- på de efterfølgende camps ved at vælge tøjpakken fra. Ønsker du dette, vil du modtage en rabatkode i kvitteringen på din første billet, som du kan bruge, når du skal købe billet til de næste camps.

Tilkøb
Det er muligt at tilkøbe forskellig beklædning, og alt dette vil blive leveret samtidig med tøjpakken ved indtjek om morgenen den første dag. Ekstra tøj kan ikke forventes at kunne byttes til andre størrelser, når dette er bestilt. Tilkøbes der en sweatshirt, og der ønskes tryk på både t-shirt og sweatshirt, skal der købes 2 x "Tryk på trøjen". Ønskes der kun tryk på en af delene, skal dette nævnes under kommentarfeltet i forbindelse med billetkøbet.

Forældrene og andre gæster
Som forælder eller anden gæst er man velkommen til at overvære campen i det omfang, man ønsker. Det er dog vigtigt, at man som forælder holder sig på afstand og lader træningen være mellem den enkelte træner og spilleren selv.

Telefonliste
Inden campen udarbejdes en telefonliste, så camplederen til enhver tid har en kontaktmulighed i tilfælde af uheld, skader eller andet, som gør, at forældrene skal kontaktes. Denne telefonliste tages som udgangspunkt fra de oplysninger, der er angivet ved bestilling af billetten, og hvis der er rettelser eller tilføjelser til dette, bedes disse sendes til camp@brondby.com

Billeder
Brøndby IF forbeholder sig retten til i løbet af hele weekenden at tage billeder, der efterfølgende kan bruges i marketingaktiviteter.

Henvendelser
Alle henvendelser til disse camps skal skrives til camp@brondby.com

Arrangør

Lokation

Nyborg Idræts- & Fritidscenter Nyborg Idræts- & Fritidscenter, Storebæltsvej 13-15, 5800 Nyborg

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .