Brøndby Camp i Brøndby IF (U7-U11)

16 jun 2018 kl. 09:00 - 17 jun 2018 kl. 15:00

Brøndby Stadion, Brøndby Stadion 30, 2605 Brøndby


Brøndby Camps udvider og kommer nu også ud til jer!

I foråret 2018 vil Brøndby Camps ikke kun blive afholdt i Brøndby, men også ude omkring i landet, så vi kommer endnu tættere på jer!

Formålet med campen er at give børn en mulighed for at opleve, hvordan Brøndby IF's børnetræning er og ikke mindst være med i en hel weekend pakket med fodbold.

Hver camp foregår over én weekend med fodbold fra kl. 9:00 til kl. 15:00 både lørdag og søndag. Lørdag starter dagen allerede kl. 8:30, hvor der er mulighed for at afhente tøj.

Prisen for en weekendcamp er 899,- pr. deltager inkl. en tøjpakke + 2 billetter til en udvalgt Superliga-kamp på Brøndby Stadion.

Praktisk information
Praktiske informationer såsom mødested, omklædningsmuligheder og lignende vil blive sendt ud til alle billetkøbere i ugen inden campen.

Forplejning
Alle deltagere til campen får udleveret en drikkedunk. Der skal skrives navn på, så man har styr på den hele weekenden. Det er et meget hårdt program, og derfor er det vigtigt, at alle spillerne får masser af væske og hele tiden udnytter chancen for at drikke vand og fylde drikkedunken op. Prisen inkluderer frokost, frugt og saft begge dage. Skulle der være allergier, som gør, at der skal tages særlige hensyn til frokosten, skal dette meddeles ved billetkøb i kommentarfeltet. Vi vil derefter undersøge mulighederne og vende tilbage til jer.

Gruppeinddeling
Der vil ca. være 12 spillere i hver gruppe, dog med mulighed for afvigelse, hvis vi skønner dette kan højne det sportslige niveau.
Vi bestræber os på at inddele alle i grupper med spillere på samme niveau. Derfor ønsker vi at kende spillerens alder, antal år han/hun har spillet fodbold i klub, samt hvilken klub han/hun spiller for nu. Det er muligt at anmode om at komme i samme gruppe som sine holdkammerater eller venner, hvilket skal gøres under billetkøb i kommentarfeltet. Der kan dog være omstændigheder, der ikke muliggøre dette, f.eks. ved for stor aldersforskel.

Tøjpakken
Tøjpakken inkluderer en t-shirt, shorts, sokker og en drikkedunk. Tøjet udleveres ved indtjek første dag. Såfremt der bestilles billet senere end 14 dage før campstart, kan det ikke garanteres, at tøjet er tilgængeligt i den korrekte størrelse, ligesom vi ikke kan garantere at kunne nå at trykke tøjet. Dette vil i så fald ske efter camp-weekenden.

Det er muligt at købe navnetryk på tøjet. Vær opmærksom på, at hvis man vælger tryk på tøjet, kan dette ikke byttes, såfremt det ikke passer. Det er muligt at tage i Brøndby Shoppen inden bestilling og prøve tøjet.

Rabat ved flere camps
Deltager du i flere end én camp, kan du spare 200,- på de efterfølgende camps ved at vælge tøjpakken fra. Ønsker du dette, vil du modtage en rabatkode i kvitteringen på din første billet, som du kan bruge, når du skal købe billet til de næste camps.

Tilkøb
Det er muligt at tilkøbe forskellig beklædning, og alt dette vil blive leveret samtidig med tøjpakken ved indtjek om morgenen den første dag. Ekstra tøj kan ikke forventes at kunne byttes til andre størrelser, når dette er bestilt. Tilkøbes der en sweatshirt, og der ønskes tryk på både t-shirt og sweatshirt, skal der købes 2 x "Tryk på trøjen". Ønskes der kun tryk på en af delene, skal dette nævnes under kommentarfeltet i forbindelse med billetkøbet.

Rundvisning på Brøndby Stadion
Bestiller du en rundvisning på Brøndby Stadion, vil rundvisningen foregå efter lørdagens program er slut ca. kl. 15:30. Der skal bestilles én billet for hver person, der skal med på rundvisningen.

Forældrene og andre gæster
Som forælder eller anden gæst er man velkommen til at overvære campen i det omfang, man ønsker. Det er dog vigtigt, at man som forælder holder sig på afstand og lader træningen være mellem den enkelte træner og spilleren selv.

Telefonliste
Inden campen udarbejdes en telefonliste, så camplederen til enhver tid har en kontaktmulighed i tilfælde af uheld, skader eller andet, som gør, at forældrene skal kontaktes. Denne telefonliste tages som udgangspunkt fra de oplysninger, der er angivet ved bestilling af billetten, og hvis der er rettelser eller tilføjelser til dette, bedes disse sendes til camp@brondby.com

Billeder
Brøndby IF forbeholder sig retten til i løbet af hele weekenden at tage billeder, der efterfølgende kan bruges i marketingaktiviteter.

Henvendelser
Alle henvendelser til disse camps skal skrives til camp@brondby.com

Standard

Salg lukket


Tryk på trøjen

Salg lukket


Sweatshirt

Salg lukket


Lange bukser

Salg lukket


Rundvisning på Brøndby Stadion

Salg lukket