Brøndby Camp i efterårsferien (U10-U13/2010-2007)

14 okt 2019 kl. 08:00 - 16 okt 2019 kl. 15:00

Brøndby Stadion, Brøndby Stadion 30, 2605 Brøndby

Brøndby Camp i efterårsferien uge 42!
Tre dage spækket til randen med fodbold! Lyder det som noget for dig? Så er Brøndby Camp helt sikkert det rigtige at bruge efterårsferien på hvis du er U10-U13 (2010-2007) spiller!

Formålet med campen er at give børn en mulighed for at opleve, hvordan Brøndby IF's børnetræning er og ikke mindst være med i en hel uge pakket med fodbold.

Brøndby Camp i efterårsferien foregår som noget nyt, over tre dage fra mandag-onsdag. Vi skal ud under åben himmel på vores kunstgræsbaner og træne en masse fodbold. Udover en masse fodboldtræning vil ugen byde på indslag der giver dig et unikt indblik i Brøndby IF. Det kan fx være at se A-truppen træne, møde spillerne til autografer, få en rundvisning på Brøndby Stadion m.m.

Hvor og hvornår
Ugen starter mandag med check-in i Familie Loungen fra kl. 08:00-08:55 (ligger på øst siden af Brøndby Stadion, tæt på Michael Laudrup Lounge og tættest på indgang F.) I dette tidsrum udleveres tøj/velkomstpakke og det er op til forældre og spillere at få omklædt i Familie Loungen (vær OBS på at det ikke er tilladt at have fodboldstøvler på i Familie Loungen).
Kl. 09:00 er der fælles information fra den sportslige campleder.
Dagen slutter kl. 15:00 og spillerne afhentes på banen eller senest fra Familie Loungen kl 15:30..

Tirsdag-onsdag vil det være muligt at aflevere sin spiller i Familie Loungen fra kl 08:00-08:45.
Afleverer man sin spiller mellem 08:45-09:00 skal det være direkte på banen hvor træningen vil foregå.
Træningen starter kl. 09:00 og slutter 15:00 tirsdag-onsdag.
Spilleren skal hentes på banen hver dag kl 15:00 hvor det sportslige program slutter, eller i Familie Loungen senest kl 15:30.

Brøndby Camp i efterårsferien uge 42 (U10-U13/2010-2007)
Prisen for en Brøndby Camp er 1249,- pr. deltager.
For dette får du:

- Exceptionel fodboldtræning, planlagt af fuldtidstræner i Brøndby IF
- Brøndby Camp t-shirt (nyt design 2019)
- Brøndby Camp shorts (nyt design 2019)
- Brøndby Camp sokker (nyt design 2019)
- Unik Brøndby Camp rygsæk
- Frokost og frugt
- To kampbilletter til en Superligakamp på Brøndby Stadion
- En Carlsberg Sport drikkedunk
- Et Brøndby Camp diplom
- Mulighed for at møde A-truppen, rundvisning på Brøndby Stadion, autografer m.m.

Træningen
Vi skal træne og spille en masse fodbold. Vi skal blandt andet træne 1v1, 2v2, basisfærdigheder, overtalsspil, driblinger, finter og meget mere! Træningen bliver udført på vegne af Brøndby Masterclass, af fodboldtrænere med stor børnetræningserfaring.

Vi vil så vidt muligt forsøge at matche de forskellige årgange, så niveauforskellen ikke bliver for stor.
Man kan dog ikke forvente udelukkende at spille sammen med sin egen årgang.
Som noget nyt vil vi have opdelte drenge- og pigehold, såfremt det er muligt afhængig af tilmeldingerne.

*Som udgangspunkt er der maksimalt 12 spillere pr træner
*Brøndby Camp forbeholder sig retten til løbende at ændre på gruppe sammensætningen

Rabat ved flere camps
I din kvittering får du en rabatkode som du kan bruge hvis du vil på flere Brøndby Camps i 2019. Dermed kan du spare 200,- ved i fremtiden at fravælge t-shirt, shorts, sokker og rygsæk. Kan du ikke finde koden, kan du kontakte os på camp@brondby.com. Vær OBS på at man først kan modtage en rabatkode efter deltagelse på minimum én Brøndby Camp i 2019.

Forplejning
Alle deltagere til campen får udleveret en drikkedunk. Der skal skrives navn på, så man har styr på den hele weekenden. Det er et meget hårdt program, og derfor er det vigtigt, at alle spillerne får masser af væske og hele tiden udnytter chancen for at drikke vand og fylde drikkedunken op. Derudover inkluderer campen formiddags frugt samt frokost alle dage. Skulle der være allergier, som gør, at der skal tages særlige hensyn så skriv venligst en mail på camp@brondby.com.

Onsdag slutter vi af med Carlsberg Sport sodavand. Skulle der være nogle der ikke må få dette, så skriv venligst en mail på camp@brondby.com.

Tøjpakken
Tøjpakken har vi opgraderet i år, og der vil være et fedt træningssæt til alle deltagere. Dette indebærer t-shirt, shorts og sokker.

Derudover vil det være muligt at tilkøbe lange bukser og en langærmet trøje, som også har fået nyt design i

T-shirts og shorts kommer i størrelserne:
- 116-128/6-8år
- 140-152/10-12år
- 164-176/14-16år

Langærmet og bukser kommer i størrelserne:
- 116/6år
- 128/8år
- 140/10år
- 152/12år
- 164/14år

Sokkerne kommer i:
Str. 6 (28-31)
Str. 8 (32-35)
Str. 10 (36-40)
Str. 12 (41-45)
Str. 14 (46-48)

Tøjet udleveres ved check-in første dag. Såfremt der bestilles billet senere end 14 dage før campstart, kan det ikke garanteres, at tøjet er tilgængeligt i den korrekte størrelse, ligesom vi ikke kan garantere at kunne nå at trykke tøjet. Dette vil i så fald ske efter camp-ugen eller i løbet af ugen.

Det er muligt at købe navnetryk på t-shirt og langærmet trøje. Vær opmærksom på, at hvis man vælger tryk på tøjet, kan dette ikke byttes, såfremt det ikke passer. Det er muligt at tage i Brøndby Shoppen inden bestilling og prøve tøjet.

Forældrene og andre gæster
Som forælder eller anden gæst er man velkommen til at overvære campen i det omfang, man ønsker. Det er dog vigtigt, at man som forælder holder sig på afstand og lader træningen være mellem den enkelte træner og spilleren selv.

Telefonliste
Inden campen udarbejdes en telefonliste, så camplederen til enhver tid har en kontaktmulighed i tilfælde af uheld, skader eller andet, som gør, at forældrene skal kontaktes. Denne telefonliste tages som udgangspunkt fra de oplysninger, der er angivet ved bestilling af billetten, og hvis der er rettelser eller tilføjelser til dette, bedes disse sendes til camp@brondby.com

Billeder
Brøndby IF forbeholder sig retten til i løbet af hele weekenden at tage billeder, der efterfølgende kan bruges i marketingaktiviteter.

Facebook
Følg Brøndby Camp på Facebook, for at få opdateringer om kommende camps, samt følge med når der bliver lagt billeder og video ud fra de igangværende camps.
https://www.facebook.com/brondbycamp

Yderligere information
Sendes til forældrene senest en uge inden campen starter. Vær OBS på at der sendes til den e-mail som er tilknyttet den Billetto-bruger du har købt billetten med.

Ændringer
Brøndby Camp forbeholder sig retten til løbende at lave ændringer i programmet. Vi kan aldrig garantere fx møde med Superliga truppen, men vi bestræber os på at levere det. 

Henvendelser
Alle henvendelser til disse camps skal skrives til camp@brondby.com