Brøndby eSport FIFA20 camp

17 okt 2019 kl. 08:15 - 18 okt 2019 kl. 16:00

Familie Loungen, Brøndby Stadion 30, 2605 Brøndby

Kom på Brøndby eSport FIFA20 Camp i efterårsferien

To dages intensiv FIFA20 træning med Barnewitz og Dingo! Lyder det som noget for dig? Så er Brøndby eSport FIFA Camp helt sikkert det rigtige at bruge to dage af efterårsferien på.

I løbet af 2019 har Brøndby eSport afholdt en række eksklusive eSport camps i FIFA19, og nu gentager vi successen i det helt nye FIFA20, der udkommer i slutningen af september.

Praktisk information
Campen kommer til at foregå d. 17.-18. oktober (tors- & fredag i efterårsferien) fra 09:00-15:00 begge dage.

Campen starter torsdag med check-in i Familie Loungen fra kl. 08:15-08:55 (ligger på øst siden af Brøndby Stadion, tæt på Michael Laudrup Lounge). Goodiebag vil blive leveret ved ankomst om torsdagen.

Campen er for både drenge og piger i alderen 10-15. Det anbefales, at man har spillet FIFA før og har basal viden om spillet.

Prisen for en todages camp er 749,- inkl. frokost (sandwich) begge dage, frugt + en goodiebag indeholdende produkter fra Vision Gaming, Carlsberg Sport, en camp t-shirt samt to billetter til 3F Superligakampen, Brøndby IF - Rander FC, den 27. oktober på Brøndby Stadion. 

Brøndby eSport FIFA Camp

Brøndby eSport FIFA Camp er for dem, der er har kendskab til FIFA og gerne vil forbedre de basale egenskaber for at kunne blive endnu bedre. FIFA Campen vil gå i dybden med de helt nye mekanismer i FIFA20, herunder de mest effektive skudvinkler, driblinger, dødbolde, samt de defensive aspekter af spillet. Der vil derudover blive gennemgået basal FIFA-forståelse, der er nødvendigt for at kunne udvikle sit spil yderligere.

Undervisere

Camp-lederne vil være Daniel "Dingo" og Daniel Barnewitz. "Dingo" er professionel FIFA-spiller for Brøndby eSport og vandt i FIFA19 både eSuperliga sæson 1 samt Nordic Masters 2019. Barnewitz er FIFA-træner for Brøndby eSport og har stor erfaring med at undervise i FIFA.

Der er plads til 32 deltagere på campenDe tidligere FIFA-camps er blevet udsolgt hurtigt, så vi anbefaler at købe billet i god tid, for at være sikker på at få en plads.

NB:

Følgende informationer skal skrives ved tilmelding:

Alder:

Niveau (Division Rivals, Weekend League eller singleplayer sværhedsgrad):

Har du været på en af Brøndby eSports FIFA-camps før:

Ønsket størrelse på t-shirt (S-XL):

Billeder
Brøndby IF forbeholder sig retten til i løbet af hele campen at tage billeder, der efterfølgende kan bruges i marketingaktiviteter.

Henvendelser
Alle henvendelser vedr. campen skal sendes til dba@brondby.com