Brøndby IF Camp

16 sep 2017 kl. 09:00 - 17 sep 2017 kl. 15:00

Brøndby IF, Brøndby Stadion 30, 2605 Brøndby


To dage spækket til randen med fodbold! Lyder det som noget for dig? Så er Brøndby IF Camp helt sikkert det rigtige at bruge en weekend på.

Hver camp foregår over én weekend med fodbold fra kl. 9:00 til kl. 15:00 både lørdag og søndag. Lørdag starter dagen allerede kl. 8:30, hvor der er mulighed for at afhente tøj i Brøndby IF's reception ved siden af Brøndby Shoppen og efterfølgende klæde om i udebaneholdets omklædningsrum.

Formålet med campen er at give børn en mulighed for at opleve, hvordan Brøndby IF's børnetræning er og ikke mindst være med i en hel weekend pakket med fodbold.
Campen er for årgangene 2008-2012 (U6-U10), dog er weekenden den 21.-22. oktober for årgangene U6-U15.

Prisen for en camp er 899 kr. pr. deltager inkl. en tøjpakke + 2 billetter til en udvalgt Superligakamp på Brøndby Stadion. Ønsker man at deltage i flere camps efterfølgende, kan man købe billet uden tøjpakke og spare 200,-.

Forplejning
Alle deltagere til campen får udleveret en drikkedunk. Der skal skrives navn på, så man har styr på den hele weekenden. Det er et meget hårdt program, og derfor er det vigtigt, at alle spillerne får masser af væske og hele tiden udnytter chancen for at drikke vand og fylde drikkedunken op. Prisen inkluderer frokost, frugt og saft begge dage. Skulle der være allergier, som gør, at der skal tages særlige hensyn til frokosten, skal Steen Jølnæs kontaktes på sj@brondby.com.

Tøjpakken
Tøjpakken inkluderer t-shirt, shorts, sokker og en drikkedunk. Tøjet udleveres ved indtjek første dag. Såfremt der bestilles billet senere end 14 dage før campstart, kan det ikke garanteres, at tøjet er tilgængeligt i den korrekte størrelse, ligesom vi ikke kan garantere at kunne nå at trykke tøjet. Dette vil i så fald ske efter camp-weekenden.

Det er muligt at købe tryk på tøjet. Vær opmærksom på, at hvis man vælger tryk på tøjet, kan dette ikke byttes, såfremt det ikke passer. Det er muligt at tage i Brøndby Shoppen inden bestilling og prøve tøjet.

Forældrene og andre gæster
Som forælder eller anden gæst er man velkommen til at overvære campen i det omfang, man ønsker. Det er dog vigtigt, at man som forælder holder sig på afstand og lader træningen være mellem den enkelte træner og spilleren selv.

Telefonliste
Inden campen udarbejdes en telefonliste, så camplederen til enhver tid har en kontaktmulighed i tilfælde af uheld, skader eller andet, som gør, at forældrene skal kontaktes. Denne telefonliste tages som udgangspunkt fra de oplysninger, der er angivet ved bestilling af billetten, og hvis der er rettelser eller tilføjelser til dette, bedes disse sendes til camp@brondby.com

Billeder
Brøndby IF forbeholder sig retten til i løbet af hele weekenden at tage billeder, der efterfølgende kan bruges i marketingaktiviteter.

Henvendelser
Alle henvendelser til disse camps skal skrives til camp@brondby.com

VENTELISTE

Salg lukket