Brøndby IF - FC Inter Turku

11 jul 2019 kl. 19:00 - 21:00

Brøndby Stadion, Brøndby Stadion 30, 2605 Brøndby

Torsdag den 11. juli tager vi hul på den nye sæson, når vi i første runde af Europa League-kvalifikationen møder finske FC Inter Turku på Brøndby Stadion.

Gratis adgang for sæsonkortholdere

Alle sæsonkortholdere til Brøndby Stadion kommer gratis ind til kampen, hvis de husker at trække en billet på forhånd. Til denne kamp vil der kun blive åbnet for nogle udvalgte afsnit. Man kan derfor ikke forvente at kunne benytte sin normale sæsonkortplads, ligesom det ikke vil være muligt at gå ind med sit sæsonkort, men derimod via den billet, som man trækker til kampen. 

Åbent i udvalgte tribuneafsnit

Til kampen vil der kun blive åbnet for de nedre afsnit på Syd-, Øst- og Nordtribunen, mens der på Vesttribunen kun vil være åbent i loungerne. Udeholdets fans vil være placeret i gæsteafsnittet. 

Update: Sydsiden tribunen er udsolgt, samt nedre Loxam.

Sådan trækker du din sæsonkortbillet
Sæsonkortholdere til Brøndby Stadion indløser sin billet til kampen ved at indtaste sit sæsonkortnummer i kodefeltet ved billetkøb, hvorefter man frit kan vælge en plads i de åbne afsnit. Det er muligt at tilknytte flere sæsonkortkoder i samme ordre. 

Sæsonkortholdere har haft forkøbsret på 48 timer, hvorefter det almene salg blev åbnet lørdag den 29. juni kl. 12:00. Sæsonkortholdere kan stadig trække en gratis billet frem til kampstart.

OBS: Sæsonkort som er købt efter den 26. juni skal have en erstatningskode, da sæsonkort nummeret ikke er uploadet i rabat-kampagnen. Kontakt os for denne kode.

Spørgsmål sendes til kundeservice@brondby.com