spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Brøndby IF - S.C. Braga

Afholdt event

Brøndby IF - S.C. Braga

Fra Gratis

Sted

Dato

08 aug 2019 kl. 18:30 - 20:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

Torsdag den 8. august kl. 18:30 spilles det første opgør i tredje runde af Europa League-kvalifikationen, portugisiske når S.C. Braga gæster Brøndby Stadion.

Forkøbsret og rabat for sæsonkortholdere til kampen mod S.C. Braga

Forkøbsretten til sæsonkortholdere starter den 2. august kl. 12:00 og løber til mandag den 5. august kl. 12:00. Vi giver 50 % rabat på billetten til alle sæsonkortholdere igennem hele forkøbsperioden. 

Sydsiden Nedre

Til europæiske kampe tages fordelslisten i brug, da antallet af sæsonkort overskrider kapaciteten. Fordelslisten er opdelt i en pulje 1 og en pulje 2.

Pulje 1 består af de 2.300 sæsonkortholdere med den længste anciennitet, som er sikret en garanteret forkøbsret til Sydsiden Nedre.

Pulje 2 består af de resterende sæsonkortholdere på Sydsiden Nedre. Du kan se din plads på listen ved at logge ind på profil.brondby.com og registrere dit sæsonkort.

Sæsonkortholdere fra pulje 2 kan købe overskydende billetter til Sydsiden Nedre fra lørdag den 3. august kl. 12:00 til mandag den 5. august kl. 12:00. Alle tilbageværende pladser er blevet frigivet til åbent salg mandag den 5. august kl. 12:00 online og i Brøndby Shoppen på Brøndby Stadion.

Sæsonkortholdere med siddepladser

Sæsonkortholdere med en siddeplads på Brøndby Stadion kan købe billet til deres egen plads i forsalg indtil mandag den 5. august kl. 12:00.

Udnytter en given sæsonkortholder ikke denne forkøbsret, vil pladsen blive frigivet og herefter vil pladsen blive tilgængelig i det almene salg.

Alle spørgsmål rettes til kundeservice@brondby.com.

Arrangør

Lokation

2019 - EL Brøndby Stadion, Brøndby Stadion 30, 2605 Brøndby

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .