Brøndby IF - S.C. Braga

08 aug 2019 kl. 18:30 - 20:30

Brøndby Stadion, Brøndby Stadion 30, 2605 Brøndby

Torsdag den 8. august kl. 18:30 spilles det første opgør i tredje runde af Europa League-kvalifikationen, portugisiske når S.C. Braga gæster Brøndby Stadion.

Forkøbsret og rabat for sæsonkortholdere til kampen mod S.C. Braga

Forkøbsretten til sæsonkortholdere starter den 2. august kl. 12:00 og løber til mandag den 5. august kl. 12:00. Vi giver 50 % rabat på billetten til alle sæsonkortholdere igennem hele forkøbsperioden. 

Sydsiden Nedre

Til europæiske kampe tages fordelslisten i brug, da antallet af sæsonkort overskrider kapaciteten. Fordelslisten er opdelt i en pulje 1 og en pulje 2.

Pulje 1 består af de 2.300 sæsonkortholdere med den længste anciennitet, som er sikret en garanteret forkøbsret til Sydsiden Nedre.

Pulje 2 består af de resterende sæsonkortholdere på Sydsiden Nedre. Du kan se din plads på listen ved at logge ind på profil.brondby.com og registrere dit sæsonkort.

Sæsonkortholdere fra pulje 2 kan købe overskydende billetter til Sydsiden Nedre fra lørdag den 3. august kl. 12:00 til mandag den 5. august kl. 12:00. Alle tilbageværende pladser er blevet frigivet til åbent salg mandag den 5. august kl. 12:00 online og i Brøndby Shoppen på Brøndby Stadion.

Sæsonkortholdere med siddepladser

Sæsonkortholdere med en siddeplads på Brøndby Stadion kan købe billet til deres egen plads i forsalg indtil mandag den 5. august kl. 12:00.

Udnytter en given sæsonkortholder ikke denne forkøbsret, vil pladsen blive frigivet og herefter vil pladsen blive tilgængelig i det almene salg.

Alle spørgsmål rettes til kundeservice@brondby.com.