Køb dit sæsonkort allerede nu - og vær med til at sikre en stærk opbakning og styrkelse af fællesskabet 

Selvom bolden ligger stille i 3F Superligaen på ubestemt tid på grund af Coronavirus, fortsætter arbejdet bag kulisserne med at kigge frem mod den kommende sæson.   

Vi kender endnu ikke omfanget af Covid-19, og desværre ved vi ikke præcist, hvornår vi igen kan spille kampe med tilskuere på tribunerne. Divisionsforeningen arbejder med flere scenarier for at færdigspille indeværende sæson, og lige nu er forventningen, at 2020/21-sæsonen kan starte på sædvanlig vis. 

På den baggrund åbner vi op for, at man kan forny sit sæsonkort til næste sæson, så man både kan vise sin opbakning til klubben her og nu, og samtidig sikre sin plads på stadion i den kommende sæson. 


Ny sæson – samme fordele 

De fordele, der plejer at følge med dit sæsonkort, fortsætter naturligvis. Blandt andet forkøbsret til alle europæiske kampe, Derby på udebane, en eventuel pokalfinale og rabat i Brøndby Shoppen for blot at nævne nogle stykker. 

  

Hvornår og hvordan? 

Fornyelsen starter mandag den 6. april og løber til og med 8. juli 2020.  

Hvis man ønsker at skifte plads eller tilkøbe nye pladser, afholder vi byttedage den 11. og 13. juli 2020. For at gøre brug af dette tilbud kræver det, at man får fornyet sit eksisterende sæsonkort inden den 8. juli 2020. 

Herefter lukkes der for fornyelsen, og alle overskydende pladser bliver frigivet. Det åbne salg begynder den 14. juli 2020. 

Har du problemer med at forny dit sæsonkort?  

Hvis du oplever problemer med at forny dit sæsonkort, så kontakt os på kundeservice@brondby.com. På grund af Covid-19 situationen, vil du nok kunne forvente lidt længere svartid end normalt.   

Husk at skrive alle relevante oplysninger såsom: 

  • En grundig beskrivelse af problemet / fejlen. 
  • Præcis hvor i købsprocessen opstod problemet. 
  • Tag evt et ‘screenshot’ af fejlen du oplever. Det kan gøre det nemmere at identificere fejlen.

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke