Brøndby Mini Camp (For årgang 2010-2013)

01 sep 2018 kl. 08:15 - 02 sep 2018 kl. 12:30

Brøndby Stadion 30, 2605 Brøndbyvester, Danmark, Brøndby Stadion 30, 2605 Brøndbyvester

Brøndby Mini Camp i efteråret
To dage spækket til randen med fodbold! Lyder det som noget for dig? Så er Brøndby IF Camp helt sikkert det rigtige at bruge en weekend på.

Brøndby Mini Camp foregår over én weekend med to træningspas fra kl. 9:00 til kl. 12:30 både lørdag og søndag. Lørdag starter dagen allerede kl. 8:15, hvor der er mulighed for at afhente tøj i Brøndby IF's reception ved siden af Brøndby Shoppen og efterfølgende klæde om i udebaneholdets omklædningsrum. Infomøde finder sted kl 09:00 for forældre og spillere.

Formålet med campen er at give børn en mulighed for at opleve, hvordan Brøndby IF's børnetræning er og ikke mindst være med i en hel weekend pakket med fodbold.

Brøndby Mini Camp 1. - 2. september - Mini Camp (U6-U9)
Prisen for en Mini Camp er 699,- pr. deltager inkl. en tøjpakke + 2 billetter til en udvalgt Superligakamp på Brøndby Stadion. Har du i forvejen tøj fra en tidligere Brøndby Camp, kan du med fordel købe Mini Camp for 499,- pr. deltager inkl. 2 billetter til en udvalgt Superligakamp på Brøndby stadion. 

Rabat ved flere camps
Har du deltaget i mere end én camp, kan du spare 200,- på denne camp ved at vælge tøjpakken fra. Du har tidligere modtaget en rabatkode i kvitteringen på din første billet, som du kan bruge, når du skal købe billet til denne camp. Kan du ikke finde koden, kan du kontakte os på camp@brondby.com

Forplejning
Alle deltagere til campen får udleveret en drikkedunk. Der skal skrives navn på, så man har styr på den hele weekenden. Det er et meget hårdt program, og derfor er det vigtigt, at alle spillerne får masser af væske og hele tiden udnytter chancen for at drikke vand og fylde drikkedunken op. Prisen inkluderer frugt og vand begge dage. Skulle der være allergier, som gør, at der skal tages særlige hensyn så skriv venligst en mail på camp@brondby.com.

Tøjpakken
Tøjpakken inkluderer en t-shirt, shorts og sokker. Tøjet udleveres ved indtjek første dag. Såfremt der bestilles billet senere end 14 dage før campstart, kan det ikke garanteres, at tøjet er tilgængeligt i den korrekte størrelse, ligesom vi ikke kan garantere at kunne nå at trykke tøjet. Dette vil i så fald ske efter camp-weekenden.

Det er muligt at købe tryk på tøjet. Vær opmærksom på, at hvis man vælger tryk på tøjet, kan dette ikke byttes, såfremt det ikke passer. Det er muligt at tage i Brøndby Shoppen inden bestilling og prøve tøjet.

Forældrene og andre gæster
Som forælder eller anden gæst er man velkommen til at overvære campen i det omfang, man ønsker. Det er dog vigtigt, at man som forælder holder sig på afstand og lader træningen være mellem den enkelte træner og spilleren selv.

Telefonliste
Inden campen udarbejdes en telefonliste, så camplederen til enhver tid har en kontaktmulighed i tilfælde af uheld, skader eller andet, som gør, at forældrene skal kontaktes. Denne telefonliste tages som udgangspunkt fra de oplysninger, der er angivet ved bestilling af billetten, og hvis der er rettelser eller tilføjelser til dette, bedes disse sendes til camp@brondby.com

Billeder
Brøndby IF forbeholder sig retten til i løbet af hele weekenden at tage billeder, der efterfølgende kan bruges i marketingaktiviteter.

Henvendelser
Alle henvendelser til disse camps skal skrives til camp@brondby.com

Tilmelding (inkl. t-shirt, shorts, sokker & dunk)

Salg lukket

Navn på ryggen

Salg lukket

Sweatshirt

Salg lukket

Lange bukser

Salg lukket

Sportstaske

Salg lukket