Brøndby Vinterferie Camp (Drenge - U9-U12)

19 feb 2018 kl. 09:00 - 23 feb 2018 kl. 15:00

Brøndby Stadion, Brøndby Stadion 30, 2605 Brøndby


En Brøndby Camp i vinterferien indeholder bl.a.:

- 2-3 daglige træningspas
- Skriftlig evaluering
- Morgenmad, frokost og frugt alle dage
- Tøjpakke med t-shirt, shorts, sokker, sportstaske og drikkedunk
- Rundvisning på Brøndby Stadion
- Rundvisning i spillernes omklædningsrum
- Q&A med en Superligaliga-spiller om livet som Superliga-spiller
- Hurtighedstest


I uge 8 har vi desuden den fornøjelse at kunne præsentere en hel særlig gæstetræner i skikkelse af Thomas Kahlenberg, der lægger vejen forbi til et træningspas. Her vil der blandt andet være fokus på en af hans helt store spidskompetencer - nemlig pasninger!

Udover pasninger vil følgende også være på tapetet i løbet af ugen:
- Driblinger/finter
- Afslutninger
- Teknik
- og meget mere!
Kom på Brøndby Camp i Vinterferien.

Mandag til fredag i uge 7 og uge 8 er der camp i Brøndby, hvor der vil være meget begrænset plads.

Der vil som udgangspunkt blive lavet to grupper: 1 med spillere i U9-U10 og 1 med spillere i U11-U12, og træningen vil foregå på kunstgræs. Grundet den begrænsede plads, vil campen kun være for drenge.

Programmet varer hver dag fra 09:00-15:00, mens der vil være mulighed for at være der fra kl. 08:30 alle dage.

Prisen for 5-dages camp er 1.999,- og inkluderer frokost og frugt alle dage, en rundvisning på Brøndby Stadion i løbet af ugen, 2 billetter til en udvalgt Alka Superligakamp på Brøndby Stadion samt en tøjpakke. Tøjpakken inkluderer t-shirt, shorts, sokker, drikkedunk og en sportstaske.


Formålet med campen er at give børn en mulighed for at opleve, hvordan Brøndby IF's børnetræning er og ikke mindst være med i en hel uge pakket med fodbold.

Praktisk information
Praktiske informationer såsom mødested, omklædningsmuligheder og lignende vil blive sendt ud til alle billetkøbere i ugen inden campen.

Forplejning
Alle deltagere til campen får udleveret en drikkedunk. Der skal skrives navn på, så man har styr på den hele weekenden. Det er et meget hårdt program, og derfor er det vigtigt, at alle spillerne får masser af væske og hele tiden udnytter chancen for at drikke vand og fylde drikkedunken op. Prisen inkluderer frokost, frugt og saft begge dage. Skulle der være allergier, som gør, at der skal tages særlige hensyn til frokosten, skal dette meddeles ved billetkøb i kommentarfeltet. Vi vil derefter undersøge mulighederne og vende tilbage til jer.

På 5-dages campen er der desuden morgenmad inkluderet hver dag. Morgenmaden består af morgenbrød med smør og pålæg.

Gruppeinddeling
Der vil ca. være 12 spillere i hver gruppe, dog med mulighed for afvigelse, hvis vi skønner dette kan højne det sportslige niveau.

Vi bestræber os på at inddele alle i grupper med spillere på samme niveau. Derfor ønsker vi at kende spillerens alder, antal år han/hun har spillet fodbold i klub, samt hvilken klub han/hun spiller for nu. Det er muligt at anmode om at komme i samme gruppe som sine holdkammerater eller venner, hvilket skal gøres under billetkøb i kommentarfeltet. Der kan dog være omstændigheder, der ikke muliggøre dette, f.eks. ved for stor aldersforskel.

Tøjpakken
Tøjpakken inkluderer en t-shirt, shorts, sokker, sportstaske og en drikkedunk. Tøjet udleveres ved indtjek første dag. Såfremt der bestilles billet senere end 14 dage før campstart, kan det ikke garanteres, at tøjet er tilgængeligt i den korrekte størrelse, ligesom vi ikke kan garantere at kunne nå at trykke tøjet. Dette vil i så fald ske efter camp-weekenden.

Det er muligt at købe navnetryk på tøjet. Vær opmærksom på, at hvis man vælger tryk på tøjet, kan dette ikke byttes, såfremt det ikke passer. Det er muligt at tage i Brøndby Shoppen inden bestilling og prøve tøjet.

Tilkøb
Det er muligt at tilkøbe forskellig beklædning, og alt dette vil blive leveret samtidig med tøjpakken ved indtjek om morgenen den første dag. Ekstra tøj kan ikke forventes at kunne byttes til andre størrelser, når dette er bestilt. Tilkøbes der en sweatshirt, og der ønskes tryk på både t-shirt og sweatshirt, skal der købes 2 x "Tryk på trøjen". Ønskes der kun tryk på en af delene, skal dette nævnes under kommentarfeltet i forbindelse med billetkøbet.

Forældrene og andre gæster
Som forælder eller anden gæst er man velkommen til at overvære campen i det omfang, man ønsker. Det er dog vigtigt, at man som forælder holder sig på afstand og lader træningen være mellem den enkelte træner og spilleren selv.

Telefonliste
Inden campen udarbejdes en telefonliste, så camplederen til enhver tid har en kontaktmulighed i tilfælde af uheld, skader eller andet, som gør, at forældrene skal kontaktes. Denne telefonliste tages som udgangspunkt fra de oplysninger, der er angivet ved bestilling af billetten, og hvis der er rettelser eller tilføjelser til dette, bedes disse sendes til camp@brondby.com

Billeder
Brøndby IF forbeholder sig retten til i løbet af hele weekenden at tage billeder, der efterfølgende kan bruges i marketingaktiviteter.

Henvendelser
Alle henvendelser til disse camps skal skrives til camp@brondby.com

Drenge - U9-U10

Salg lukket


Drenge - U11-U12

Salg lukket


Tryk på trøjen

Salg lukket


Sweatshirt

Salg lukket


Lange bukser

Salg lukket