Event aflyst

Brønderslev klarsyns Aften V. Solveig Hvid Daasbjerg.

DKK 150,00

Sted

Dato

23 mar 2020 kl. 19:00 - 21:00

Beskrivelse

Klarsyns Aften med Solveig Hvid Daasbjerg, hvor hun med sin skønne varme energi, store indføling og empati, og med stor respekt for livet og sjælene på " Den anden side" giver budskaber videre til enkelte blandt deltagerne. Det foregår i en let, lys og kærlig energi, hvor de afdøde kommer helt tæt på os og berører os med deres kærlighed og varme og med et strejf af humor. Måske det er dig der denne gang får en besked eller hilsen fra en af dine kære afdøde fra den Åndelige Verden.
Solveig levere altid beskederne kærligt, konkret, præcist og i stor respekt for modtageren og den afdøde.

Det bliver en hyggelig aften, med de kære afdøde og jer der deltager. Det er for alle, der måtte have et ønske om en besked eller hilsen fra Den Åndelige Verden. Eller bare er nysgerrige på, om der mon er mere "mellem himmel og jord" Du er selv med til at sætte præg på energien, ved at være deltagende. At deltage i en klarsyns demonstration er en dejlig måde at opleve og mærke den Åndelige verdens kærlighed på. Selv om det måske ikke lige bliver dig der får en besked, får du helt sikkert et eller andet med dig hjem. Der vil i løbet af aftenen blive mulighed for at stille spørgsmål og evt få clairvoyante beskeder.

Solveig Hvid Daasbjerg arbejder som clairvoyant og medie og hører til i Borris. Hun afholder workshop, meditations aftner, spirituelle trænings forløb, klarsyns aftner og foredrag rundt om i Jylland.

Du kan sikre dig en plads ved at købe allerede nu her på billetto.dk til 150 kr + gebyr
se evt. mere på www.solveighvid-daasbjerg.dk 

Arrangør

Lokation

P.N Jensens plads 5 , 9700 Brønderslev

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .