Brønshøj Comedy Klub: Dan Andersen og Martin Nørgaard

07 maj 2018 kl. 20:00 - 22:00

Kulturhuset Pilegården, Brønshøjvej 17, 2700 Brønshøj

Kulturhuset Pilegården og Brønshøj Comedy Klub præsenterer:

Dan Andersen og Martin Nørgaard*

Vært: Valdemar Pustelnik

Billetter: 95 kroner (forsalg) - Studiebillet: 75 kroner

Billetter kan også købes i døren til 120 kroner.

Dan Andersen
Efter flere år i branchen som hardcore stand-up komiker, gjorde Dan en gang for alle op med fordommen om, at en stand-up komiker står alene på scenen med en mikrofon, da han udvidede genren og tog sin guitar med på scenen.Dan Andersen har gjort sig landskendt med sit spektakulære guitarshow. Han har været med i stort set alt, der er værd at tale om i dansk comedy. Han er kendt for have et virkeligt godt tag i publikum, der elsker mixet af sange og rendyrket stand-up.

Martin Nørgaard
Martin er uden tvivl et af de største talenter på den danske stand-up-scene lige nu . Siden han som 18-årig debuterede, har han formået at gøre sig positivt bemærket ved flere lejligheder. Han blev nr. 3 til “DM i stand-up” i 2010 og Linda P udvalgte ham som sin opvarmer til sit one-man show “Linda P – og mig” i 2011, hvor også Politikens Henrik Palle fik øjnene op for hans åbenlyse talent og roste ham i sin anmeldelse.
Det er således også helt fortjent, at han netop har vundet "Garmin Talentprisen 2014" ved Zulu Comedy Galla.

Vært på aftenen: Valdemar Pustelnik

*(Der kan forekomme ændringer af lineuppet ved sygdom eller andre udforudsete begivenheder. Vi bestræber os altid på at finde en passende afløser, og sker ændringer med mere end 24 timer til showstart, udsendes en mail til alle med billet, der giver mulighed for refundering af billetprisen - ikke billetgebyret.)

Vært: Valdemar Pustelnik

Billetter: 95 kroner (forsalg) - Studiebillet: 75 kroner
Billetter kan også købes i døren til 120 kroner.

Billet

Salg lukket

Studiebillet

Salg lukket