Brønshøj Comedy Klub: Mark Le Fevre og Anders Fjelsted

01 okt 2018 kl. 20:00 - 22:00

Kulturhuset Pilegården, Brønshøjvej 17, 2700 Brønshøj

Kulturhuset Pilegården og Comedyklubben præsenterer:

Mark Le Fevre og Anders Fjelsted*

Vært: Valdemar Pustelnik

Billetter: 95 kroner (forsalg) - Studiebillet: 75 kroner

Billetter kan også købes i døren til 120 kroner.

Mark Le Fevre
Mark Le Fevre er en komiker, der er energisk, utroligt charmerende og så har han en evne til at leve sig ind i sine jokes som kun få komikere kan. Mark elsker også at indrage sit publikum, så de bliver en del af showet.

De sidste par har Mark især fået stor succes med sine facebook-videoer med bl.a. "Jyde Man".

Udover at turnere som Stand-up komiker har man kunne opleve Mark le Fêvre I radiosuccessen “Vågn Op" på The Voice, som spilekspert i Go’morn Danmark på tv2 og somtv-vært på musikprogrammet Voodoo på 7’eren.

Anders Fjelsted
En af Anders Fjelsteds styrker er, at han med mere end 20 år i stand-up har prøvet det hele – og det kan mærkes, når han leverer et hylende morsomt og godt show. Hver gang! Anders gjorde sig i 2011 positivt bemærket med sit forrygende sjove solo-show “Barnligt voksen” – om balancegangen mellem det indre barn, der bare vil ud, og rollen som den voksne mand han i kraft af sit liv som gift og familiefar trods alt er. Fortsættelsen kom i 2014, hvor Anders fra juni præsenterede sit andet one-man show, “Lige ved og voksen”, om livet som 38-årig, hvor kæresten er blevet til konen, forældrene er blevet bedsteforældre og lejligheden er blevet til hus med have.

Vært på aftenen: Valdemar Pustelnik

*(Der kan forekomme ændringer af lineuppet ved sygdom eller andre udforudsete begivenheder. Vi bestræber os altid på at finde en passende afløser.)

Billet

Salg lukket

Studiebillet

Salg lukket