Brønshøj Sommer Jazz lørdag kl. 10-14

Brønshøjvej 17, 2700 København
10 jul 2021 kl. 10:00 - 14:00
Super arrangør
Billetter DKK 1,00 - DKK 100,00
Billetter DKK 1,00 - DKK 100,00

Denne billet giver adgang til 2 koncerter på Brønshøj Sommer Jazz lørdag morgen og middag. 

Om Malene Kjærgård og Jorden rundt kl. 10.00:
Vi har fået fingrene i orkestret Jorden Rundt, der vandt en Danish Music Awards i 2020 for årets bedste børnekoncert.

Musik er for børn – alle børn på hele kloden, uanset kultur, sprog eller farve! Jorden Rundt tager børnene med på en rejse gennem forskellige musikkulturer.”Malene er på ferie hos sin morfar. Tiden står stille og hun keder sig. Derfor går hun på opdagelse på morfarens gamle loft. Her finder hun hans store, gamle rejsekuffert, som indeholder souvenirs og fund fra alle hans rejser i hele verden”.  Til koncerten hjælper børnene med Malene med at undersøge kuffertens indhold og børnene vil blive ført ind i små historier om de respektive lande. De vil blandt andet komme med på togtur igennem Rusland, komme med til byfest på øen Triniadad, tage en slapper på stranden på Copacabana, komme til tromme- og dansefest i Ghana og med på cykeltur igennem København. Det er jazz i børnehøjde, der lader sig inspirere af musik fra de mange forskellige steder i verden, og det vil være svært at sidde stille, når de mange farver, lyde, stemninger og indtryk skyller ind over publikum.

Både børn og voksne vil blive inviteret til at være aktive medspillere i koncerten og i hvordan historien denne dag udvikler sig…. Line up: Malene Kjærgård (vocal), Maj Berit Guassora (trompet og håndvåben), Johannes Blöndal Wamberg (guitar), Tobias Dall Mikkelsen (kontrabas), Tira Skamby (percussion)

Om Emil de Waal + Old News feat. Nulle og Randi Laubek kl. 12.00

All-star jazzbandet Old News inviterer til en musikalsk rejse i et repertoire, der trækker på de helt tidlige numre fra jazzens historie i USA og jazzede numre fra 1970´ernes Danmark, men i nye, skæve fortolkninger og tilsat elektroniske landskaber.

Trommeslager og kapelmester Emil de Waal og har sammen med nu 83-årige Nulle, sangerinden Randi Laubek, multiinstrumentvidunderet Gustaf Ljunggren og flere af de ypperste musikere i den nutidige danske jazz indspillet to albums.

Med dyb rod i tradition, men samtidig stor grad af frihed, åbenhed og nyskabelse, udsættes klassikerne for både vokal, elektronik, fire blæsere, to tangentspillere og masser af strenge og trommer. Dette skaber tilsammen unikke og moderne versioner af amerikanske og danske klassikere af så forskellige danske komponister som bl.a. Sidney Bechet, Fats Waller, Bessie Smith, Hans Henrik Ley, Aske Bentzon, Kenneth Knudsen, Fuzzy, Sven Gyldmark og John Mogensen,.

Med orkesteret “Emil de Waal+ Old News” samler trommeslager Emil de Waal danske stjerner på tværs af genrer, køn og generationer:

Line up: Emil de Waal (trommer), Jacob Anderskov (keyboards, accordeon), Randi Laubek (vocal), Mads Hyhne (trombone), Gustaf Ljunggren (banjo, contra alt klarinet, guitar), Elith ’Nulle’ Nykjær  (klarinet).

Koncerten foregår på store scene i Pilegårdens gård.

Profile picture
JAZZiVÆRK

JAZZiVÆRK er en forening der iværksætter Jazzkoncerter

eventet sluttede

Brønshøj Sommer Jazz lørdag kl. 10-14

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke