Brønshøj Sommer Jazz Lørdag kl. 14.30-22.00

Brønshøjvej 17, 2700 København
10 jul 2021 kl. 14:30 - 22:00
Super arrangør
Billetter DKK 1,00 - DKK 150,00
Billetter DKK 1,00 - DKK 150,00

Denne billet er gyldig til 3 koncerter på Brønshøj Sommer Jazz lørdag fra kl 14.30-22.00

Caio Marcio & Mais Uma (BRA/DK) kl. 14.30

Trænger du til en tur over Atlanten til de varme lande, så er Mais Uma billetten, der sender dig direkte til samabens hjemland – Brasilien. Her kan du for en stund glemme alt om corona-mathed og dårligt vejr, og trygt læne dig ind i livsbekræftende rytmer og sange, udført sublimt og velproduceret af nogle af Danmarks bedste musikere.

Traditionen tro skal verdensmusikken også til Brønshøj Sommer Jazz og denne gang har festivalleder Mai Seidelin inviteret den brasilianske guitarkomet Caio Marcio til Danmark for at spille med Mais Uma. Mai og Caio turnerede sidst sammen i 2011, og det er med stor glæde de ser frem til denne genforening. Denne eftermiddag kan man opleve nogle af de helt store brasilianske klassikere smeltet sammen af originale kompositioner af både Mai og Caio.

Line up: Caio Marcio (guitar), Mai Seidelin (vocal), Calle Brickmann (piano), Morten Ankarfeldt (bas), Janus Templeton (trommer)

Se mere

Nancy Harms (US/DK) kl. 17.00

Den New York baserede sangerinde Nancy Harms har skilt sig ud i jazzverdenen med sin dybe indlevelse, stærke fortælleevner og den særlige intime connection, hun opbygger med publikum under hendes optrædener – også på de store scener, hun ofte optræder på.

Nancy har i det forløbne år skrevet ny musik sammen med den prisbelønnede danske pianist og komponist Peter Rosendal. Musikken beskriver Danmark set igennem Nancys øjne og udgives i løbet af 2021. Nancy har en kæmpe kærlighed til Danmark, og det er meget forfriskende at møde hendes positive syn på vores dejlige land, og der findes ingen bedre end Peter Rosendal til at indfange den danske grundtone. Sammen med bassisten Graig Earle og trommeslageren Janus Templeton, udgør de 3 et DMA-Jazz prisvindende orkester, som har udviklet et stærkt samarbejde gennem 15 år.

Line up: Nancy Harms (vokal), Peter Rosendal (piano), Greg Earle (bas), Janus Templeton (trommer) 

Se mere her 

Wonderbrazz kl. 20.00

Koncerterne på den store scene på årets Sommer Jazz afsluttes lørdag aften med orkestret Wonderbrazz, om hvem den store New Orleans legende Dr. John har sagt:  “That’s some slick shit you’re all playing and if it ain’t slick it ain’t funky”!

Så er det sagt, vi har fået byens mest funky jazzband til Brønshøj, uanset om vi må danse eller ej.

Wonderbrazz byder på storswingende sang, hornsektion, trommer, percussion og hammondorgel.

Tilsæt dernæst masser af interaktion med publikum, og du ender med en magisk Wonderbrazz-gryde med dansabel og udadvendt musik i et mix af jazz, soul, boogaloo og New Orleans 2nd line. Du har nu opskriften på en uforglemmelig aften på Brønshøj Sommer Jazz 2021.

Line up: Peter W Kehl (trompet), Stig Naur (sax / voc), Ola Åkerman (basun), Henrik Kjelin (hammondorgel), Martin Seidelin (percussion), Esben Duus (trommer)

 Se mere her

Koncerten foregår på store scene i Pilegårdens gård

Profile picture
JAZZiVÆRK

JAZZiVÆRK er en forening der iværksætter Jazzkoncerter

eventet sluttede

Brønshøj Sommer Jazz Lørdag kl. 14.30-22.00

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke