Spring til hovedindhold

Brønshøj Sommerjazz 5. juli 2024

Brønshøj Sommerjazz 5. juli 2024

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

05 jul 2024 kl. 16:00 - 23:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Brønshøj Sommerjazz fredag 5. juli 2024

Døre åbner:  16.00-23.30
🌞 17.00: Nikolaj Hess Trio + Lo Ersare (Lucky Lo)
🌞 19.30: Sunbörn featuring Karen Mukuba
    (tidligere Kutimangoes)
🌞 22.00: Isabel Novella & Band (Moz)

Kom og vær en del af den fantastiske Brønshøj Sommerjazz 2024 præsenteret af Foreningen JAZZiVÆRK og 35 frivillige ildsjæle! Lad dig forføre af den fængslende jazzmusik i smukke omgivelser. Nyd en sommeraften med det bedste der er - God musik, solnedgang og naboskab.

Vi præsenterer et program spækfyldt med den allerbedste danske jazz i smukke omgivelser i Brønshøj. Den 5. og 6. juli foregår festivalen under åben himmel. Søndag den. 7. juli præsenterer vi et mere eksperimenterende program i samarbejde med Noisy Beehive inde i Vandtårnet.Brønshøj Se programinformation på www.bronshojsommerjazz.dk

💰 Billetpriser: 

💰 Børn under 2 år gratis
💰 Børn under 15 år: DKK 100,00 kr. (partoutbillet)
💰 Voksne fra 15 år: DKK 250,00 kr. 
💰 Partoutbillet voksne fra 15 år, 5 + 6. juli: DKK 400,00 kr.


⭐️ Der må ikke medbringes egne drikkevarer eller mad, men puder, tæpper eller en festivalstol er velkomne. Der er ikke stoleopsætning til koncerterne og primært mulighed for at sidde ved spiseområdet.

Arrangør

JAZZiVÆRK er en forening der arrangerer koncerter, særligt i Brønshøj og Vanløse området. JAZZiVÆRK er hovedarrangør for Brønshøj Sommer Jazz.

Lokation

Ved Vandtårnet, Brønshøjvej 29, 2700 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Genbesøg events

Populære events

Nærliggende events

Events fra samme kategori