spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Brønshøjs Saga - Byvandring

Afholdt event

Brønshøjs Saga - Byvandring

Fra DKK 125,00

Sted

Dato

19 jan 2021 kl. 13:00 - 15:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

Vi kigger på Brønshøj landsby og et lokalsamfund i storbyen, en del af København, med dybe rødder i bondelandet, og placeret i et bakket landskab med smutveje og hemmeligheder, historier og ændringer. Bella Bio er blevet til Brugsen, og Vandtårnet er blevet kulturhus.

Den gamle landsby lå uden for København indtil 1901. Men Brønshøj har altid været del af Køenhavns historie. Brønshøj kirke kom under Biskop Absalon samtidig med fiskerlejet Havn, og ligger der stadig med røde mursten, hvidkalkede mure og kirkegård. Brønshøj fik lov til at leve i fred frem til 1658, da Carl X Gustav valgte bytorvet til midtpunkt af sin fæstningsby Carlsstad. Senere satte den danske konge sit monogram på Rytterskolen.

Følg med i årene, hvor København voksede, og landområdet blev en del af storbyen. Brønshøj er også forfatternes by, hvor Martin A. Hansen og  Astrid Lindgren har et par svære historier, og Bjarne Reuter har en hel verden der går herfra.

Jeannie Krysiak guider.

Arrangør

Byvandring.nu byder på rundvisninger, cykelture og anden udendørs fortælling i København og omegn, med ca. 20 guider koordineret af Paul Hartvigson. Se hele udbuddet på www.byvandring.nu, hvor du kan få oprettet byvandringer og booke private ture.

Lokation

Rytterskolen Rytterskolen, Brønshøjvej 1, 2700 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .