eventet sluttede

Brudens dag

DKK 100,00

Sted

Dato

04 mar 2020 kl. 19:00 - 21:00

Beskrivelse

Bryllupsinspiration med hjertet

Vi elsker bryllupper, og derfor vil vi gerne dele vores bedste tips, tricks, trends og ikke mindst vores begejstring for Brudekjoler, Blomsterkunst, frisure, bryllupskager og meget mere. 

Program

18.30 dørene åbnes

19.00 Velkommen

         Brudebuketter v/ BANG & THY

         Bryllupskager v/ Schweizerbageriet


19.45 Pause med bryllupskage og bobler

20.15 Brudestyling v/ RiiStyle

         Brudekjoler v/ Buch Couture

         Brudekjolesalon med masser af fantastiske kjoler og smukt stylede modeller fra Riisstyle

21.00 Tak for i aften 

Tak din veninde, søster, mor eller svigermor med til en eksklusiv aften fyldt med inspiration og ideer til dit drømme bryllup

Arrangør

Lokation

Elværket Åbyhøj Elværket Åbyhøj, Thorsvej 4, 8230 Aarhus

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .