Brumbasserne

13 feb 2020 kl. 11:00 - 11:45

Kvarterhuset, Jemtelandsgade 3, 2300 København

Børnenes vinterferie på Amager er traditionen tro lig med musikalsk velvære for store og små. Og i år er ingen undtagelse, når Amager Børnemusikfestival endnu engang forvandler årets koldeste uger til de mest hjertevarmende.

Brumbasserne:

Ud af en magisk tryllebog flyver brumbasserne og fortæller sjove og skøre historier gennem fin musik og sanglege.

Sanger og fortæller Signe åbner sin bog og ud flyver de tre brumbasser: Morgenbasse, Tykkebasse og Fitnessbasse. Tre helt forskellige brumbasser som dog har det tilfælles, at de elsker musik og sang og gode historier. Med omdrejningspunkt i Signes magiske bog bliver børnene ført igennem en koncert fyldt med sjove fællessange, sej rap, udfordrende musikalske lege for krop og stemme samt præsenteret for spændende historier fortalt til et originalt musikalsk akkompagnement.

Du får lov at deltage med både sang, dans og leg. Brumbasserne egner sig super godt til både de aller mindste børn, der måske skal have deres første koncert oplevelse og til de større børn, som holder af at deltage aktivt.

De varmeste anbefalinger:

Vi havde besøg af brumbasserne i Kvarterhuset i sommers hvor de gav en fantastisk hyggelig og stemningsfuld koncert, som tryllebandt selv de aller mindste børn. Og muligheden for at deltage i både sang og leg fungerer virkelig godt. Samtidig spiller de ikke højere end at alle kan være med. Der er garanti for en god oplevelse og højt musikalsk niveau.

Billetter:

Husk at både børn og voksne skal købe en billet.

Kreaværksted:

I forbindelse med koncerten er i velkomne i det gratis krea værksted, hvor vi laver rasle dyr og trommer.Det foregår i Kvarterhuset kl. 10-15 så du kan være med enten før eller efter koncerten.