Brush-up i Erhvervsret 2

09 maj 2018 kl. 16:00 - 20:00

Dampfærgevej 28, Dampfærgevej 28, 2100 København


Hej alle!


Så er der sat dato og tid for semesterets brush-up, i Erhvervsret 2, som vil blive afholdt af KPMG på Dampfærgevej 28. Det bliver onsdag. 9 maj fra kl. 16:00 til kl. 20:00.

Plancherne for undervisningen vil blive sendt ud umiddelbart før kurset, og der vil også undervejs blive serveret noget mad, drikke og nogle snacks.

Da det ikke vil være muligt at have strømstik til alle studerende er det vigtigt man møder op med en computer der er fuldt opladt!!

Der vil til kurset være plads til 100 studerende og billetterne bliver afsat Først-til-mølle. Er der derfor udsolgt kan man komme på venteliste, så man kan komme med hvis nogle skulle melde fra.

Det er derfor vigtigt at man i god tid (senest 5 dage før, 4 maj) melder sig fra hvis man alligevel ikke er i stand til at møde op, så vi kan give pladsen videre til en anden. Melder man sig ikke fra i tide, og stadig ikke dukker op til kurset vil KPMG blive gjort opmærksom på hvem disse personer er, og man kunne derfor risikere af blive blacklistet hos KPMG, og fra andre brush-up kurser i fremtiden.

Kontakt sepe14ac@student.cbs.dk for evt. venteliste eller ved afbud. Tilmelding skal ske senest d. 4 maj kl. 12 på Billetto eller til der er udsolgt efterfølgende skriver man til ovenstående mail.

Denne begivenhed er kun for CMA studerende ved CBS.

Vi ses.
Fagligt udvalg / Aud-udvalget

Brush-up Erhvervsret 2

Salg lukket