BRYD UD I SANG - URPREMIERE PÅ ANETTE PREHN OG KRISTIAN ENEVOLDSENS FÆLLESSANGE

eventet sluttede

BRYD UD I SANG - URPREMIERE PÅ ANETTE PREHN OG KRISTIAN ENEVOLDSENS FÆLLESSANGE

Billetter fra DKK 95,00

Sted

Dato

18 feb 2019 kl. 19:30 - 22:00

Beskrivelse

KALDER ALLE GLADE SANGSTEMMER. Kom til fællessang og et lille glas på hyggelige Store Kro i Fredensborg. Anette Prehn og Kristian Enevoldsens veje krydsede tilfældigt hinanden i 2018 - og der opstod øjeblikkelig synergi mellem (tekst)forfatteren fra Fredensborg og komponisten fra Juelsminde. De har nu sammen indsendt 16 mulige bidrag til den næste udgave af Højskolesangbogen, der udkommer i 2020. Denne aften lærer vi en række af dem at kende. Blandt andre:

- En sang om livsmod (skrevet for at bibringe ungdommen et større perspektiv på livets udfordringer; se YouTube video)

- Livets vibration (en morgensang og sanselig hyldest til naturens gratis gaver)

- Nærvær i skærmenes tid (om menneskers grundlæggende behov for nærvær)

- Der er et "nu", et "da" og et "i morgen" (om at forbinde sig med menneskets "alle aldre" til fremme af empati og respekt)

- Ræk ud (om ensomhed og hvad vi hver især kan gøre)

Vi er så heldige, at vores vidunderlige, lokale verdensstjernesopran, INGER DAM-JENSEN, synger et par af Prehn-Enevoldsens nye sange for os i løbet af aftenen. Endnu en god grund til at være med til urpremieren i Fredensborg den 18. februar. Prisen på 120 kr. inkluderer desuden et glas vin/øl/sodavand i pausen.

Vi gør opmærksom på, at fællessangen denne aften filmes mhp. deling på sociale medier til inspiration for endnu flere.

ANETTE PREHN er iværksætter, sociolog, bestseller-forfatter til bl.a. Hjernesmart-trilogien og Hjernevenner-serien, tekstforfatter samt formand for Det Nationale Stresspanel, nedsat af seks ministre i 2018. Læs mere: www.hjernesmart.dk

KRISTIAN ENEVOLDSEN er pianist, korleder for voksne, unge og børn, rytmisk musik- og bevægelseslærer, akkompagnatør og komponist. Læs mere: www.kristianenevoldsen.dk

SANGCENTER NORDSJÆLLAND er arrangør, og direktør MORTEN ERNST LASSEN vil byde velkommen. Læs mere: www.sangcenternordsjaelland.dk

STORE KRO inviterer fællessangs-gæster til at indtage aftensmaden i den hyggelige restaurant fra kl. 18 af: www.storekro.com Restauranten tilbyder i dagens anledning en menu, hvor man enten kan bestille én eller to retter:

 • Hovedret: Stegt unghane, knust kartoffel, kål, løg og sauce
 • Dessert: Lun æbletærte med vanilje skyr

Hvis spisning inden fællessangen har interesse, bestil da via dette link.

Lokation

Fredensborg Store Kro Fredensborg Store Kro, Slotsgade 6, 3480 Fredensborg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .