spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Bryggens Beat Club Vinterjazz

Afholdt event

Bryggens Beat Club Vinterjazz

Fra DKK 70,00

Sted

Dato

09 feb 2023 kl. 19:00 - 23:00

Beskrivelse

Lineup

Eliel Lazo - Percussion/trommer

Moo Latte - Bass

Animmac - Synths & FX

Jonas Cook - Keys

Stacks varmer op fra kl 19 - showet begynder kl 20Bryggens Beat Club starter det nye år ud under Vinter Jazz Festival 2023.

Det sparkes igang med endnu et improvisatorisk møde imellem en række talentfulde musikere og producere.

Denne gang byder vi på den Cubanske trommeslager og percussionist Eliel Lazo der med mange år på den danske musik scene har slået sig fast som en af landets mest talentfulde percussionister med både en række solo projekter samt som den rytmiske backing for en lang række af landets største musikere.

Moo Latte er navnet på polske bassist og producer Brian Massaka der på kort tid har vist sig som en af de mest musikalsk alsidige indslag på den danske beatscene samt et kendt navn på den unge danske jazz scenen. Med en række solo udgivelser i baggagen og et utal af tours med polske Bitamina er Moo Latte en garvet live mand.

På keys finder vi Jonas Cook, manden bag de store flydende flader i den moderne hiphop/jazz trio Athletic Progression, samt senest på tangenterne med sangerinden Astrid Engberg og en lang række andre danske jazz og soul artister både på keys men også i høj grad på produktionernen.

På synths, trommemaskiner og effekter finder vi multi-instrumentalist, producer og dj Animmac fra den Københavnske musikerkollektiv og studie Birdhouse.

Animmac er en mand med 1000 stile, der har en finger med i alt fra de store funk-pop-eskapader i gruppen Hong Kong til støvet lo-fi hiphop under eget navn til den seneste udgivelse med produceren Shatter Hands der udforsker foootwork genren fra Chicago.


Lokation

Kulturhuset Islands Brygge, Islands Brygge 18, 2300 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .