Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Bryggerens byggeri – på opdagelse i Glyptotekets facade

Event aflyst

Bryggerens byggeri – på opdagelse i Glyptotekets facade

Fra Gratis

Sted

Dato

10 apr 2022 kl. 14:00 - 15:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Bryggerens byggeri – på opdagelse i Glyptotekets facade
Søndag d. 10. april kl. 14-15

Kom med på en udendørs omvisning rundt om Glyptoteket! Glyptotekets unikke arkitektur er noget af det, der gør et besøg til en særlig oplevelse. Og ligesom Vinterhaven, Festsalen og de udsmykkede sale er spækket med detaljer, er museets facade også rig på stilhistoriske referencer og fascinerende fortællinger. På denne udendørs omvisning går vi på opdagelse i Glyptotekets ydre arkitektur, fra frontfacaden og den gyldne kuppel, som er Glyptotekets ikoniske visitkort, til den mindre kendte bagfacade, hvis udsmykning og symboler trækker tråde både til antikken og til Carl Jacobsens egen historie.

Praktisk
Vi mødes udenfor ved indgangen til museet kl. 14.
Billetter til omvisningen gælder også entré til museet. 
Billetter bestilles på forhånd via Billetto her.

Pris
Voksne: 115 DKK
Under 27/studerende med gyldigt studiekort: 85 DKK
Årskort: gratis
Under 18 år: gratis

Billetter til omvisningen gælder også entré til museet. 
Billetter refunderes ikke, men må gerne gives videre.

Køb dit årskort, og få fri entré til Glyptotekets udstillinger og udvalgte arrangementer her.

Arrangør

Ny Carlsberg Glyptotek is an art museum of international stature in the centre of Copenhagen. The Glyptotek houses over 10,000 works of art, from the Mediterranean cradle of Western culture to the Danish and French art from the 19th and 20th centuries.

Lokation

Ny Carlsberg Glyptotek Ny Carlsberg Glyptotek, Dantes Plads 7, 1556 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .