Bryllupsmekka i Nordsjælland

eventet sluttede

Bryllupsmekka i Nordsjælland

Billetter fra DKK 50,00

Sted

Dato

12 jan 2020 kl. 10:00 - 16:00

Beskrivelse

Kom til bryllupsmesse i Kongernes Nordsjælland ❤️ Søndag den 12. januar 2020 danner Marienlyst Strandhotel rammen om Nordsjællands hyggeligste og mest romantiske bryllupsmesse.

Drømmer du om et ægte prinsessebryllup? Så kig forbi standen hos Kronborg Slot. Du kan også drømme dig væk til bountystrande med Nyhavn Rejser eller designe eventyrlige kage hos KageKompagniet.

Vores udstillere er alle dygtige, kreative og passionerede folk fra bryllupsbranchen. De glæder sig til at inspirere jer og forkæle jer med gode messetilbud, smagsprøver og høj service. 

Der er goodiebags til de første 50 besøgende og alle deltager i konkurrencen om lækre præmier på dagen.

Se mere på www.bryllupperinordsjælland.dk og følg os på Facebook og Instagram

Lokation

Marienlyst Strandhotel Marienlyst Strandhotel, Nordre Strandvej 2A, 3000 Helsingør

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .