Bryllupsmesse i Aarhus

eventet sluttede

Bryllupsmesse i Aarhus

Billetter fra Gratis

Sted

Dato

18 sep 2022 kl. 11:00 - 16:00

Beskrivelse

At planlægge et bryllup skal være en dejlig oplevelse. Det skal være en rejse i smukke drømme & skønne forventninger.

Hos Kennedys elsker vi alt ved fester, glæde og kærlighed. Og så elsker vi liv og glade dage i vores smukke hus.

Det har derfor også været helt naturligt for os, nu på andet år, at arrangere denne mini-bryllupsmesse, hvor vi slår dørene op for en masse af Østjyllands dygtigste leverandører indenfor bryllupsbranchen til glæde og inspiration for alle jer, som planlægger jeres livs største og vigtigste fest - festen, hvor kærligheden fejres.

Få en snak med fotografen, med os fra Kennedys, med guldsmeden og alle de andre udstillere, som vi har samlet under ét tag d. 18. september 2022.

Vil I samle inspiration til jeres kommende bryllup, har I lyst til at tage en snak med nogle af de bedste leverandører indenfor bryllupsbranchen, så glæder vi os rigtig meget til at byde jer velkommen til!

Arrangør

De smukkeste brudekjoler, gallakjoler og konfirmationskjoler i Aarhus.

Lokation

Kennedys Kennedys, Astervej 9, 8471 Sabro

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .