Building Communities presents: Songbirds Collective // 48 Timer Festival

Nørre Allé 7, 2200 København
15 maj 2021 kl. 15:00 - 18:30

Songbirds Collective fylder UNIONs baggård med lækker soulpop og fine vokalarrangementer. Musikken er håndspillet og lo-fi med en ærlig og varm lyd ikke ulig den helt gamle soulmusik.

Der kan købes lækker latinamerikansk mad og drikke fra madvognen, EAT Latino by Generoso.

Al overskud fra salg af billetter, mad og drikke går til Building Communities'  genskovningsprojekter i Guatemala. For hver fem kroner, der indsamles planter vi et træ.

Læs mere på Building Communities' hjemmeside: www.buildingcommunities.dk

Konferencier: Tanja Bjørn Zabell

Arrangementet afholdes udendørs og der er begrænset antal pladser grundet coronarestriktioner. Husk at du skal kunne fremvise Coronapas og ID ved indgangen sammen med din billet.

Om Songbirds Collective
Fem udtryksfulde stemmer er den gennemgående lydkilde med funky grooves og jazzrytmer. Gennem traditionsbevidste livtag med soulmusikken, hører publikum historier set fra en kvindes synspunkt. Temaer som kærlighed og ligestilling samt fællesskab og autonomi skaber de dilemmaer, de fem kvinder ser som den største inspirationskilde til kollektivets kreativitet. I repertoiret finder man medlemmernes originale sange og udvalgte klassikere fra gospel-, jazz- og soulverdenen.

Building Communities er en dansk ngo, der samarbejder med marginaliserede lokalsamfund i Guatemala og det nordlige Argentina.

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke