Building Communities presents: Volantes // 48 Timer Festival

Nørre Allé 7, 2200 København
16 maj 2021 kl. 10:30 - 13:00

Kom til forestilling med Volantes og støt plantning af træer i Guatemala.

Der er fuld skrue på, når Volantes optræder med alt lige fra vilde stunts, ild og jonglering til klovneri.

Der kan købes lækker latinamerikansk mad og drikke fra EAT Latino. Med børnebilletten (under 18 år) er der inkluderet en limonade fra EAT Latino (ved visning af billet, udleveres limonadebillet).

Overskuddet fra salg af entré, mad og drikke går til Building Communities' genskovningsprojekter i Guatemala. For hver fem kroner, der indsamles, planter vi et træ i Guatemala.

Læs mere på Building Communities' hjemmeside: www.buildingcommunities.dk

Konferencier, Tanja Bjørn Zabell, læser historie og strøer kærlighed og stjerneskud ud med generøs hånd.

Arrangementet afholdes udendørs og der er begrænset antal pladser grundet coronarestriktioner. Husk at vise Corona-pas (over 12 år) og ID, når du viser din billet. 

Om Volantes
Volantes er en Ny Cirkus-gruppe som blev stiftet i 2019 af Brødrene Daniel Bendtsen og Jonathan Bendtsen, og har efterfølgende stiftet samarbejde med Mads Panik.

Volantes bestræber sig især på nærværet med publikum. De får publikum til at føle sig som en del af forestillingerne.

Med deres mange discipliner som teeterboard, cyr wheel, ethjulet cykel, jonglering, ild og klovn, giver Volantes dig underholdning til et meget alsidig/bredt publikum, der vil passe til alle aldersgrupper.

Med golden buzzer i "Danmark har talent", og "Cirque du Soleil" på CV'et, samt mange andre festivaler har de tre unge mænd efterhånden været hele jorden rundt.

Dette event er en del af 48 TIMER FESTIVAL, og du kan se det fulde program i hovedbegivenheden 48 TIMER Festival 2021. Festivalen er støttet af Nørrebro Lokaludvalg, Tuborgfondet og Nordea-fonden og er et samarbejde mellem foreningen af Blågårds Plads, Blågården, Union, Osramhuset og Nørrebrohallen. Se mere på www.48timerfestival.dk

Building Communities er en dansk ngo, der samarbejder med marginaliserede lokalsamfund i Guatemala og det nordlige Argentina.

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke