spring til hovedindhold

BUNKER MUSEUM & ØSTERILD ENERGI TESTCENTER

BUNKER MUSEUM & ØSTERILD ENERGI TESTCENTER

Fra Gratis

Sted

Beskrivelse

Tag med på bustur til Bunkermuseum Hanstholm & Testcenter Østerild

Testcenter Østerild

Et nationalt testcenter til test af store vindmøller på helt op til 330 meter. Centret ligger i Østerild Klitplantage øst for Thisted. Det blev indviet i oktober 2012. DTU står for anlæggelse og driften af testcentret.

Bunkermuseum Hanstholm

Oplev nordeuropas største befæstningsanlæg fra 2. Verdenskrig. I hjertet af Thy ligger Bunkermuseum Hanstholm.

Mødetider for opsamling:

 • Grenå Marineforening kl. 07:00
 • Ebeltoft Marineforening kl. 07:30

For at deltage skal du være medlem af Djurslands Veteraner

Adgang til at blive medlem af foreningen har alle, som er enten


• Opfylder definition af veteran som beskrevet i vores vedtægter og har betalt kontingent til Djurslands Veteraner, eller
• Medlemmer af Danmarks Veteraner CVR nr.: 32913938.

Arrangør

Djurslands Veteraner er en selvstændig frivillig organisation, som samarbejder bredt med andre frivillige og offentlige aktører indenfor ”Veteranområdet” – og lokalt med Nordjurs- og Syddjurs kommuner, Marineforeninger og andre lokale aktører. Foreningen er registreret på VIRK under CVR nr.: 38 58 84 51

Djurslands Veteraners formål er:
 • at skabe sociale rammer, være et frirum, et mødested for veteraner og pårørende ved at afholde lokale cafe arrangementer og aktiviteter samt arrangementer der favner bredt geografisk – fortrinsvis i samarbejde med andre aktører indenfor ”Veteranområdet”.
 • at kunne give Veteraner råd og vejledning til løsning af problemer, samt få bisidderassistance ved møder med jobcentret, sundhedssystemet, myndigheder, fagforeninger, virksomheder mm., samt kunne videreformidle veteraner med veterankort til rådgivere fra Veterancentret og andre i offentlig regi.
 • at afholde Veterancaféer i Ebeltoft og Grenå som minimum en gang pr. måned på begge geografier >
 • at hædre veteraner – herunder afdøde – på værdig vis.
 • at deltage i markeringen af særlige begivenheder vedrørende danske veteraner.
 • at forvalte de midler, der stilles til foreningens rådighed.


Herudover

...at skabe sociale rammer, være et frirum, et mødested for veteraner og pårørende, hvor veteraner uanset, hvor og med hvilken organisation, de har været udsendt, skal kunne møde ligestillede, til styrke for fællesskab, trivsel og samarbejde blandt veteraner. Støtte skadede veteraner, så deres trivsel og velvære i hverdagen forbedres, herunder skal veteraner med psykiske og /eller fysiske mèn kunne deltage i fællesskabet i større udstrækning end i dag, for at få en mere optimal hverdag.

Udbrede kendskabet til Djurslands Veteraners arbejde til gavn for alle veteraner.

Desuden skal veteranen kunne få rådgivning og vejledning til løsning af problemer m.m. samt at rådgivere fra Veterancentret i Ringsted lejlighedsvis vil være til sted i Veteran cafeens åbningstider.

Lokation

Bunkermuseum Hanstholm, Molevej 29, 7730 Hanstholm

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser
Genbesøg begivenheder