spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Burich-L’Etienne New Orleans Ensemble

Afholdt event

Burich-L’Etienne New Orleans Ensemble

Fra DKK 130,00

Sted

Dato

02 feb 2018 kl. 21:00 - 23:30

Beskrivelse

Fredag den 2. februar kl. 21 kommer Burich-L’Etienne New Orleans Ensemble sammen med sangerinden Monique Thomas på scenen i jazzklubben.

Ensemblet blev dannet i 2000, og det er et rigtig godt sammenspillet band, der spiller New Orleans jazz, krydret med swing og blues. Det har spillet i adskillige danske jazzklubber, og det har også tidligere med stor succes besøgt Søllerød Jazzklub.

På repertoiret er musik, skrevet af bl.a. Fats Waller, Sidney Bechet, Kid Ory og Jelly Roll Morton.Og vi kan glæde os til at høre bl.a. ”Basin Street Blues”, ”Burbon Street Parade”, ”Saint Louis Blues”, ”Bye, Bye Blackbird” og Cést Si Bon”

Sangerinden Monique Thomas er født i Philadelphia, hvor hun er opvokset med ”Black American Music”, og hendes inspiration stammer fra Ella Fitzgerald og Billy Holiday.

Hun har studeret både jazz og klassisk musik ved Wiliam Paterson University of New Jersey.

I 1988 forlod hun USA og slog sig ned i Bordeaux i Frankrig, hvor hun stadig bor. Her underviser hun i jazzsang på Ciam Ecolé de Musiques.Monique Thomas er en forrygende god sangerinde, som vi glæder os til at præsentere i jazzklubben.

Orkestret ledes af Finn Burich, der spiller trombone. Han har siden 1981 haft og været leder af flere jazzbands, og han har i 2001 modtaget Femø Jazzprisen.

Thomas L’Etienne spiller klarinet og sax. Han bor i Tyskland, og han er af tysk/fransk og russisk oprindelse. Han har modtaget undervisning i guitar og balalajka. Han har i New Orleans spillet sammen med bl.a. Kid Thomas og Louis Nelson.

Pianisten Martin Schack er uddannet på Vestjysk Musikkonservatorium, han modtog i 2000 Jacob Gades Legat, og han har i øvrigt spillet med bl.a. DR Bigband, Finn Ziegler, Jesper Thilo og Alex Riel.

Torben Bøtker Bjørnskov er uddannet bassist på Rytmekons i København, og han har turneret med Lillian Boutté over det meste af verden. I 1994 vandt han i Spanien en international pris som bedste solist.

Trommeslageren Espen Laub von Lillienskjold er uddannet på det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus. Han har bl.a. spillet med Klüvers Big Band i 6 år, hvorefter han blev medlem af det engelske Matthew Herbert Big Band

Bemærk at Billetto ikke længere beregner gebyr for billetterne. Dette trækkes i stedet hos Søllerød Jazzklub. Vi har derfor forhøjet billetprisen med 5 kr. for billetter købt på Billetto.

Arrangør

Lokation

Nærum Skole, Kælderteateret, Fruerlund 9, 2850 Nærum

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .