spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Bus til Rønnebæksholm og KØS : Cat Cow, Nina Beier og Hummings: En udstilling i byrum og landskaber

Event aflyst

Bus til Rønnebæksholm og KØS : Cat Cow, Nina Beier og Hummings: En udstilling i byrum og landskaber

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

14 aug 2021 kl. 10:15 - 22:00

Beskrivelse


Åbningsarrangementer - se busplan nederst 

På Kunsthal Rønnebæksholm og KØS Museum for kunst i det offentlige rum

Performanceudstillingen CAT COW åbner lørdag d. 14. august kl. 12-15 i Rønnebæksholm høje lade.

CAT COW folder sig ud som en organisme, der lever et eget liv, hvilket betyder, at man som besøgende skiftevis kan møde den som en skulpturel installation og andre gange opleve en skala af levende tilstedeværelse – fra menneskelig til molekylær. CAT COW aktiveres performativt i åbningstiden i skiftende formationer. I weekenderne fra 14. august til og med 12. september vil de større aktiveringer kunne opleves.

Med dette projekt får et dansk publikum nu mulighed for at opleve den internationalt baserede kunstners performative arbejde i stor skala, hvilket de seneste år har været forbeholdt et biennalepublikum og gæster på internationale kunstmuseer.

Udstillingen er kommissioneret til Rønnebæksholms over 1000 kvm store lade og er kurateret af Charlotte Sprogøe som en selvstændig kuratorisk del af Soil.Sickness.Society, vinder af Bikuben Fondens Visionspris 2020. Kunstneren vil være tilstede på dagen.

Rønnebæksholm byder på forfriskninger og der vil kunne købes frokost på dagen. Der vil være åbningstaler af kurator Charlotte Sprogøe og kunsthallens leder Lotte Juul Petersen. 

Samme dag 14. august åbner KØS Museum for kunst i det offentlige rum deres store sommerudstilling Hummings: En udstilling i byrum og landskaber.

Tag bussen med videre fra Rønnebæksholm, deltag i åbningsprogrammet, så du som en af de første kan opleve, hvordan Køges byrum og landskaber bliver indtaget af fiktion og poesi i form af 16 kunstprojekter skabt af førende internationale kunstnere indenfor kunst i offentlige rum.

Åbningsprogrammet starter kl. 15.30 og fortsætter til sen aften. Undervejs kan du bl.a. opleve premieren på en tragedie i tre akter og en mindeceremoni for 16 trolddomsanklagede kvinder.

KØS serverer naturligvis også mad og drinks.

Derfor har Rønnebæksholm og KØS arrangeret en bus som kører fra DGI byen lørdag d. 14. august  kl. 10.30 som vil fragte publikum fra København til Rønnebæksholm.

Busplan:

Mødetid på DGI Ingerslevgade kl.10.15, afgang kl. 10.30
Ankomst ca. kl. 11.30 på Rønnebæksholm 1, 4700 Næstved
Kl. 14.30 køres fra Rønnebæksholm til KØS
Kl. 22.00 køres fra Køge til DGI, Ingerslevsgade.


Arrangør

Lokation

DGI DGI, Ingerslevsgade, København

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .