Bus til seniorfestival 2022

eventet sluttede

Bus til seniorfestival 2022

Billetter fra Gratis

Sted

Dato

09 sep 2022 kl. 15:00 - 11 sep 2022 kl. 20:00

Beskrivelse

Tryk på "find billet" for at se om der er flere pladser.

Og ellers kan du prøve at høre FDF Lyngby om de stadig har nogle pladser i deres bus. Kontakt asigs3766@hotmail.com for at høre mere.Så er der mulighed for at komme med bus til og fra senior festival 2022 på Kongeådalens efterskole.

Bussen kører fra holdepladsen ved siden af DGI-byen ved hovedbanegården.

Bussen kører kl. 1500, så vær der gerne i god tid.

Der er trailer på bussen, så et enkelt telt skulle ikke være et problem :)

Er der nok på venteliste booker vi en bus mere. Så skriv dig endelig på hvis bussen er udsolgt.


Vi kører fra pladsen igen søndag kl. 1415.


Billetten kan ikke refunderes, men vi kan prøve at sælge den til en anden hvis du kontakter os. Vi kan dog ikke love noget.

Ved spørgsmål kontakt peter@burkal.dk

Lokation

DGI Byen DGI Byen, Tietgensgade 65, 1704 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .