Bushman's Revenge (NO) + Osgood / Zeuthen

Bushman's Revenge (NO) + Osgood / Zeuthen

Fra DKK 80,00

Sted

Dato

05 nov 2023 kl. 15:00 - 18:00

Beskrivelse

Søndagsmatinéen Southern Jazz Cult vender tilbage med et storstilet dobbeltarrangement, der byder på flere egensindige stemmer i nordisk jazz.

Like a Marshall amp version of John Coltrane’s "Interstellar Space", skrev en begejstret David Fricke i Rolling Stone Magazine, da han havde stiftet nærmere bekendtskab med den norske trio Bushman’s Revenge. Trioen fejrer i år 20 års-jubilæum med et nyt, flot anmeldt album, der er krydsbestøvet af rockens energi og jazzens  trang til at bryde nyt.

Bushman´s Revenge "Last Cup Of Zorro" (Official Music Video): https://www.youtube.com/watch?v=ZF4HVzH0gQQ

Even Hermansen - guitar
Gard Nilssen - trommer
Ole Morten Vågan – bas

Samme eftermiddag kan vi også opleve to af vores største originaler i skikkelse af Jesper Zeuthen og Kresten Osgood udfolde sig i en sprængfarlig duo-konstellation.

Jesper Zeuthen - sax
Kresten Osgood - trommer

Lokation

KLEIN, Wagnersvej 19, 2450 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Anbefalede events
Events du har kigget på