spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Business Breakfast: Rekruttering af fremtidens arbejdskraft

Afholdt event

Business Breakfast: Rekruttering af fremtidens arbejdskraft

Fra Gratis

Sted

Dato

23 nov 2023 kl. 07:45 - 09:30

Beskrivelse

I Rebild Kommune ønsker vi at sikre en dialogskabende kultur mellem erhvervslivet og kommunen – både det politiske og det administrative niveau. ”Business Breakfast Rebild” er en lejlighed til at aktuelle emner på tværs af brancher, tages op til fælles drøftelse, og der skabes netværk på tværs.

Mange virksomheder melder, at de mangler arbejdskraft, hvilket er en af de største vækstudfordringer for virksomhedernes fremtidige udvikling. Dette sammenholdt med en lav ledighed og små årgange skaber en trussel, ikke blot for erhvervet i Rebild men på landsplan.

På næstkommende Business Breakfast ønsker vi derfor at sætte fokus på, hvordan vi sammen (kommune og erhverv) kan understøtte, at virksomhederne får den arbejdskraft, som er nødvendig for den videre udvikling. Vi vil på mødet sætte fokus på virksomhedernes vurdering af behovet for arbejdskraft og konkrete ideer til hvorledes vi kan nå i mål.

Program:

kl. 7.45 - 8.00 Morgenmad

Kl. 8.00 - 8.10 Velkommen v. borgmester Jesper Greth

Kl. 8.10 - 8.20 Samarbejdsmuligheder mellem virksomheder og kommunen ift. arbejdskraft v. Ann Frederiksen, Centerchef Arbejdsmarked & Borgerservice

Kl. 8.20 – 8.40 To lokale virksomheder fortæller om, hvordan de sikre rekrutteringer af medarbejdere og lærlinge

Kl. 8.40 - 9.25 Dialog ved borde & plenum – hvordan kan vi sammen sikre fremtidens arbejdskraft

Kl. 9.25 - 9.30 Tak for idag v. borgmester Jesper Greth

FAKTA OM BUSINESS BREAKFAST

Arrangementet er målrettet erhvervslivet i Rebild kommune. Møderne vil afholdes et par gange årligt og have et overordnet tema, som erhvervet selv er med til at rammesætte.

Deltagelse er gratis men tilmelding nødvendig grundet forplejning.

Vi håber på din deltagelse.

Venlig hilsen

Borgmester Jesper Greth & kommunaldirektør Jesper Carlsen, Rebild Kommune 

Lokation

Business Park Nord, Østre Alle 6, 9530 Støvring

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .