spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Business Power 2024

Afholdt event

Business Power 2024

Fra DKK 993,75

Sted

Dato

23 maj 2024 kl. 09:00 - 16:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

Business Power eventet samler erhvervsledere fra hele Syd- og Sønderjylland til netværk, topaktuelle oplægsholdere, god mad og ny inspiration. Vær med når vi mødes på tværs af brancher, kommunegrænser, fagområder og uddannelser. Netværk og skab nye forbindelser til din forretning, mød nye mennesker som kan inspirere og bidrage til din virksomhed, din vækst og forretningsudvikling. Hvad dagen bringer, er op til os selv, men alle rammerne er sat til at det bliver en meget værdifuld og udbytterig dag.

Gå ikke glip af årets business event i Sønderjylland.

Hvem står egentlig bag Business Power? Det gør fire sønderjyske erhvervsråd – Business Aabenraa, Haderslev Erhvervsråd, Tønder Erhvervsråd, og Sønderborg Vækstråd – og sammen med UdviklingsRåd Sønderjylland, har de fingeren på pulsen i dansk erhvervsliv, og har det bedste indblik i hvad der rør sig i virksomheder, hvad vi skal sætte fokus på, for at skabe et topaktuelt og interessant arrangement. Business Power henvender sig til både store og mindre virksomheder, direktører, ejerledere, unge talenter og andre, der brænder for og/eller arbejder i erhvervslivet, og som gerne vil så frø til nye forretningsvenskaber, nye partnerskaber og forretningsideer.

Business Power planlægges på skift mellem de 4 erhvervsråd, og stafetten er i år landet ved Haderslev Erhvervsråd, så derfor skal du et smut til Haderslev Kommune. 

Når Business Power '24 åbner dørene 23. maj 2024, bliver det i smukke omgivelser på Gram Slot. Et sted der er fuld af historie, charmerende omgivelser og de helt rette rammer til at samle Syd- og Sønderjyllands erhvervsliv.

Lokation

Den Holstenske Lade på Gram Slot , Slotsvej 56, 6510 Gram

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .